Progestan fitil kullananlar

2 gündür Progestan fitil kullanıyorum sabah akşam ama bende karın ağrısı yapıyor bu normal mi kullananlarda böyle bir durum oldu mu??

Bn fitil degil hap ve igne kulandim kulanirken agri mi yapti karniniz agriyor acaba doktora danisin bnce cunku onemli bi konu

Evet bana da 3 günde bir Progestan iğne verildi birde sabah akşam fitil verildi doktora sordum kanama yoksa endişe etmeyin dedi ama ister istemez tedirgin oluyorum sizin hap olarak kullandığınızın fotoğrafını atabilir misiniz acaba

Birde kullandığınız iğne Progestan 50mg iğne miydi

Ben de ilk kullandığım 2 hafta öyleydim karın ağrısı ve ishal yapıyordu

150 mg bnmki ağırdı gunde 3 kere vuruyordum cnm 50 mg oluyor gunde 3 kere vurdugum icin 150 mg ilac aliyordum

Benimde bunun aynısı ama fitil olarak söyledi doktor acaba ağızdan alsam karın ağrısı yapmaz mı?birde siz şuan kaç haftalıksınız bana iğneyi kullanma diyenler oldu iğne iyi değil falan dendi çok ikilemde kaldım kafam iyice karıştı

d Benim iğne bu 5 tane var 3 günde bir olmamı istedi doktor

Cnm bnm ben resmen adet gordm bi ay igne cok iyi doktor demmisse tabimi vur kimseyi dinleme boyle seylerde 5 haftalik basladim 14 te biraktim hep yataktaydim esim bakti bana suan 37 +4 um kizimi bkliyorum ve agizdan da alma fitili

1 Beğeni

Bnmde igne bu ben gunde 3 kere vurdugum için 150 mg ilac almis oluyordum

1 Beğeni

Anladım içimi o kadar rahatlattın ki anlatamam çok ikilemde kalmıştım bende hiç birşey yapmıyorum sürekli uzanıyorum tekrardan doktora danışayım olmadı fitili değiştirsin hap olarak reçetelesin.Çok teşekkür ederim inşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz hepimiz​:melting_face::heart_eyes:

1 Beğeni

Cok gecmis olsun cnm rica ederim doktora danis insanlara bkma soktor veriyorsa vardir bi bildiği bnde dedim hocam fitil kulanamam agrim vardi hapa cevirdi

1 Beğeni

Bende bi sorayım bakalım belki hapa çevirir

1 Beğeni

Ben 2 aydır hem iğnesini hem fitilini kullanıyorum tüp bebek tedavisi gördüm 6 haftalık gebeyim ama dediğin gibi ağrım olmuyor kullanmaya devam ediyorum

Benim ağrılarım neden oluyor anlamdm yas