Ben progestani fitil olarak kullanıyordum cuma gününden beri ağız yolu ile alıyorum o günden beri akıntım var progestandan dolayimi acaba
@admin yardımcı olurmusun
Bende kullanıyorum arada sulu akıntı oluyor normal yanş
Yağlı bir ilaç olduğu için idrarınızda dahi o yağın çıkışını görmeniz mümkün. Ben de kullanırken doktorum bu şekilde söylemişti ama vajinal olarak almak mide bulantısı vb. Gibi etkileri en aza indirgiyor doktorunuzun tavsiyesi üzerine kullanmanız daha önemli tabi
Yan etki olmadı bende sadece akını var onu kullanmaya başladımdan beri
Normal bir durum, kanama olmadığı sürece normal kabul edilir
Kaçıncı haftadasınız bu arada ?
Ben ağızdan alırken resmen baş ağrısı baş dönmesi sinirlilik hali beni mahfediyordu bende vajinal yolla aldım ve bu da akıntı dan dolayı mantar yaptı şükür geçti. Biz kadınlar ne çok çile çekiyorz
- Hafta
Bebeğiniz ve rahminiz büyüdükçe vücudunuzdaki değişimlere adapte olmak için bu akıntıların bu dönemlerde olması normaldir. Kullandığınız ilaç hormon ilacı olduğu için vücudunuz bebeğimizin tutunması amacı ile alınan fazla hormona alışmaya çalışıyor. İlaç dışında da bu dönemde akıntı olması normal. Beyaz,şeffaf veya hafif sarımsı sümük gibi olan akıntılar vajinanın oluşturabileceği enfeksiyonları önlemek/korumak amacıyla üretilir. Kaşıntı, koku, yanma ve renk değişikliği varsa doktorunuza başvurmanızı tavsiye ederim sağlıklı günler
Evet bu yüzden doktorum intravajinal olarak almamı önerdi. Çok şükür kısa süreli kaşıntı ve akıntı dışında ileri gitmeden ilacın kullanım süresini tamamladık. Kadın olmak zor iş evet ama bizlere bahşedilen bu mucizevi özelliği düşünmek bile harika geliyor
Çok sevındım sizin adınıza evet cok dogru annelik Kutsal bir meslek