Profil fotosu yanında gebelik haftası gösterme

Yeni forumda profil fotonuzun yanında gebelik haftasızın herkes tarafından görülmesini isterseniz sağ üst köşede yer alan avatar fotoğrafınıza tıklayın, açılan sayfada yine profil fotosu yanında yer alan gebelik haftamı göster butonuna tıklayın.

Bu özelliğin çalışması için uygulamayı en son sürüme güncellemeniz gerekir

Ben yaptım çok güzel Gerçi benim bebiş bir hafta önde ama değişmedim​:smiling_face:

Aaa bebiş doğmak üzere :smiling_face:

Evet az kaldı Dr bir hafta önde dedi bakalım bu ne zaman gelecek bilmiyorum Göktuğ 37+4 geldi bugün hastane çantami hazırlamaya başladım ondan önce evi temizledim biraz dinlenip buzluğa başlayacağım hazır gıda tedarik edeceğim

Hadi hayırlısı canım benim sağlıkla gelsin inşallah

Amin inşallah bu sefer devlet hastanesinde doğum yapacağım inşallah o zaman ki gibi canlı canlı paylaşım yaparım gene buradan

Merakla bekliyor olacağım artık daha sık buralardayım bayadır uzak kalmıştım

Evet yoktunuz tek hissettim kendimi resmen :pensive_face: sohbet etmeyi bile özlemişim sizinle :heart:

Bende sizsiz elimden geldiğince idare etmeye çalıştim

Çok teşekkür ederim sana gerçekten minnettarım. Buralar artık eski şaşalı günlerine tekrar kavuşacak inşallah

Ay inşallah :palms_up_together:t2: eski günleri özledik resmen

Eskilerden kalma kim var acaba hala​:thinking: @Fadik var sanırım

Bı ara ezgide yazmıştı özelden bana

Eskilerin bebeişleri okula başlayacak neredeyse burada olmamaları normal mucize bebekteler sanırım :smiling_face:

Uzun zamandır bende girmedim mucize bebeğe

Şimdi oraya da yazdım, geri dönsünler bakalım kimler var kimler yok görelim :grinning_face_with_smiling_eyes: