Prizin kullananlar bakabilir mi

Merhabalar arkadaşlar bulantilarim için prizin verdi doktor bugün günde iki tane dedi ama sabah akşam yada gece ikisini bir mi icecegimi söylediğini hatırlamıyorum kullanan varmı acaba

Ben kullaniyorum sabah aksam ayri ayri

Teşekkürler bende öyle kullanayım yan etkisi var dedi eczacı uyku yapar dedi sizde bir etkisi oluyormu :hugs:

Bana doktorum sadece cok miden bulandigi gunler al dedi canim bende sabah iyiysem ilaci almiyorum duruma gore kullaniyorum acikcasi uyku zaten 1. Donemde mutlaka yapiyor halsizlik uyku mide bulantisi malesef rabbim kolaylik versin sanada genelde ac kalmamaya calis mideni bastir o bulantiyi etkiliyor tuzlu cubuk tuzlu fistik arada yiyorum beni sakiz cignemek rahatlatiyor midemi bide limon kolanyasi kimileride bir bardak soguk sut diyor deneye deneye insallah bulursun sende iyi gelen seyleri canim benim

1 Beğeni

Amin inşallah bulurum ya biraz zorluyor hele dediğiniz gibi acıkınca daha beter oluyor sürekli bisiler yiyorum :woman_facepalming:t3: 15-20dakka iyim sonra yine başlıyor kusma yok ama sürekli bulantı biliyorum gecicek bu dönem ama en azından daha hafif bulansin diye çabalıyorum doktor bana gece yatmadan iki tane iç yazmış kutunun üstüne kullanım şekli öyle yazıyor yani ama yinede emin olamıyor insan oyuzden sormak istedim

Bilmiyorumki belkide doktor o sekilde sana uygun gordu ama 2 tanede cok agir gelmezmi sen sabah aksami dene bakalim ama dogal yollara basvurmaya calis yavrum süt ic limonlu su sevdigin tuzlu besinler boyle boyle atlaticaz sık sık ara ogün ye yatmadan 1 saat oncede ye gece bos mide bulantisi olmasin vucudunu aslinda kendin kesfedicen ne iyi gelicek diye her bünye farkli rabbim sifa versin :slight_smile:

1 Beğeni

Banada bu şekilde yazmış doktor anlamadım hayırlısı bi şekilde valla atlaticaz inşallah :hugs:onlar sağlıklı olsunlarda bunlar gecicek biliyorum rabbim herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :palms_up_together:

Amin canim benim :heart:

1 Beğeni

Ben kullandım etki etmedi umarım size faydası olur :grinning_face: çok aşırı yan etkisi olsaydı doktorunuz önermezdi evet az bi uyku hali yapabilir ama hamilelikte de zaten sürekli uyku geliyor :grinning_face::purple_heart:

1 Beğeni

İki gündür içiyorum çok şükür az da olsa faydasını gördüm en azından hafifledi icmedigimde daha kötüydü :pensive_face: benim ilk gebeligimde hicbirsey fayda etmemişti ve onda kusuyordum hep sürekli dört ay boyunca yine şükür ediyorum bu kez kusma yok bulantı var sadece

1 Beğeni