Prima bezin fişi olan varmi uygulamada puan biriktiyorum fişe ihtiyacım varda
Fazla olan varsa bende alabilirim.
Kimsede yok sanirim
Kaç kalbiniz var.
Fazla degil 3,632 3 bin 600
Ok iyiymis zaten bı paket bez alınır. Kaç ayda birikti. Benim daha 1200
Uzun zamandir fis yuklemedigim icin alınmıyor fis yuklenmesi lazim
4 yıldır kullaniyor8m yygulamayi 4 defs falan hediye aldim 2 bucuk yildir falan hediye almıyorum fisde cok uzun zamandir yuklemiyorim aklima geldikce uygulama girip anketleri dolduyorum
Epey uzun zaman olmuş. Artık bez falan alın öyle olur yapacak bişey yok
O nasıl oluyor hiç bir şey anlamadm
Kızlar okudum anlamadım nasıl yani kalbi beğeni çok alan PAR’a mı kazanıyo ne
Prima uygulaması var . Ordan hergun kalp yani puan gbi bişey kazanılıyor. Ve Prima aldığın zaman fiş çekip yukluyorsun o da puan. Belirli puan olunca da bez alıyorsun bedava
Bu uygulamada mı Prima var hiç bilmiyordum yani yeni duydum da Peki bu fişi çekip yüklüyorsun dediğin o nereden Hani telefondan nasıl halloluyor anlamadım
Burdan değil normal Google story den yükleniyor. Onu yuklediginizde bilgilerinizi falan giriyorsunuz. O şekilde . Bı paket bez 2500 puan örneğin. Siz Prima kullanıyorsanız aldığınız zaman fişi çekip yuklersiniz puan yetince ordan bir bez de bedava gelir
Anladım canım teşekkür ederim
O yüzden mi acaba hep mesajlar beğeniliyor ben uygulam ayı tam çözemedim de yani Bildiğim tek şey cevap vermek bu ama O yüzden mi beğeniliyor acaba mesajlar falan
Yok mesaj begenmenin ne olduğunu bende bilmiyorum ama yapıyorum. İnstadaki gbi bişey sanirim
Mesela bir soru sorduğumda bana cevap vermeyen Hanımlar beğeni atıp çıkıyorlar anlamıyorum ya Madem cevap vermeyeceksiniz niye beğeni atıyorsunuz
Bunu bende çözemedim