Prima bezi fiş

Prima bezin fişi olan varmi uygulamada puan biriktiyorum fişe ihtiyacım varda

Fazla olan varsa bende alabilirim.

Kimsede yok sanirim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kaç kalbiniz var.

Fazla degil 3,632 3 bin 600

1 Beğeni

Ok iyiymis zaten bı paket bez alınır. Kaç ayda birikti. Benim daha 1200

Uzun zamandir fis yuklemedigim icin alınmıyor fis yuklenmesi lazim

4 yıldır kullaniyor8m yygulamayi 4 defs falan hediye aldim 2 bucuk yildir falan hediye almıyorum fisde cok uzun zamandir yuklemiyorim aklima geldikce uygulama girip anketleri dolduyorum

1 Beğeni

Epey uzun zaman olmuş. Artık bez falan alın öyle olur yapacak bişey yok

O nasıl oluyor hiç bir şey anlamadm​:woman_shrugging::woman_shrugging:

Kızlar okudum anlamadım nasıl yani kalbi beğeni çok alan PAR’a mı kazanıyo ne

1 Beğeni

Prima uygulaması var . Ordan hergun kalp yani puan gbi bişey kazanılıyor. Ve Prima aldığın zaman fiş çekip yukluyorsun o da puan. Belirli puan olunca da bez alıyorsun bedava

Bu uygulamada mı Prima var hiç bilmiyordum yani yeni duydum da Peki bu fişi çekip yüklüyorsun dediğin o nereden Hani telefondan nasıl halloluyor anlamadım​:woman_shrugging:

1 Beğeni

Burdan değil normal Google story den yükleniyor. Onu yuklediginizde bilgilerinizi falan giriyorsunuz. O şekilde . Bı paket bez 2500 puan örneğin. Siz Prima kullanıyorsanız aldığınız zaman fişi çekip yuklersiniz puan yetince ordan bir bez de bedava gelir

1 Beğeni

Anladım canım teşekkür ederim​:kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

O yüzden mi acaba hep mesajlar beğeniliyor ben uygulam ayı tam çözemedim de yani Bildiğim tek şey cevap vermek bu :smile::smile::smile::scream:ama O yüzden mi beğeniliyor acaba mesajlar falan

1 Beğeni

Yok mesaj begenmenin ne olduğunu bende bilmiyorum ama yapıyorum. İnstadaki gbi bişey sanirim

:rofl::rofl::rofl::woman_shrugging::woman_shrugging:

Mesela bir soru sorduğumda bana cevap vermeyen Hanımlar beğeni atıp çıkıyorlar anlamıyorum ya Madem cevap vermeyeceksiniz niye beğeni atıyorsunuz​:rofl::rofl::woman_shrugging:

1 Beğeni

Bunu bende çözemedim :rofl::rofl: