Prilam kullanımı

Bende ilk zamanlar bunu kullandım hiçbir faydası yoktu doktorum değiştirdi Zofer verdi o cok etkili

2 Beğeni

Hosgeldim uygulamaya bu arada sagol canjm persembe gidecegim bundanmi yazdirayim yaklasik iki hafdir iciyorum ilk iki gun eh kesti biraz son zamanlarda hic yok etkisi sadece kivraniyorum bulantidan yemek dahi zor yersem basliyor bulanti yemesemde​:expressionless:

İntermettede ilm uc ayinda bunu kullanmayiniz diyor ama :expressionless: zofer i

1 Beğeni

Prilam Dr kullanıyorum iyi geliyor

1 Beğeni

TamM doktoruma derim kac haftaliksinjz

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

1 Beğeni

Merhaba @Esrayldrm hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Merhabalar :innocent:

Teşekkürler hoş buldum :innocent:

Merhaba bende yeni katıldım :grin::confetti_ball:

6 haftalığız biz daha :pregnant_woman: midem çok bulanıyor biseyden zevk alamıyorum su içmekte bile zorlanıyorum

1 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kızlar selam herkese hepinize kolay hamilelikler diliyorum. Benim mide bulantım çok var tiksinme ile beraber. Çok şükür kusmam yok. Doktorum bu ilacı verdi 2 kutu. Her sabah bir tane aç karnına. Ama tedirginim yinede sonuçta ilaç. Var mı aranızda kullanan​:hibiscus::pray:

Selamlar ben kullanıyorum 2-3 haftadır, hatta iki farklı doktora sordum kullanmamı söylediler mide bulantım ve kusmam da vardı, ve eğer şimdi içmezsen ilerde hiç önünü alamazsın dedi hatta bir doktor. Ben geceden aç karnına 2 adet içiyorum sabah açken midem çok kötü oluyor çünkü gün içinde iyiyim. Son 5-6gündür bu hap etki etmemeye başladı geceden içsem bile kusuyorum. Doktorumla da konuştum günde 4taneye kadar bunu yutabilirsin dedi .ben de günde 3 e çıkardım ,gece 2 sabah kalkınca da 1 tane aldım, bugun ilk kez . yine de işe yaramadı bi kaç gün daha deneyeceğim olmazsa 4.tabletide içeceğim . Olmazsa ilaç değiştiririz doktorumla konuşup. Ben de tedirgindim çok da araştırdım en çok kullanılan hapmış hamileler için üretilmiş yani güveniyoruz napalım… bulantılar arttıkça kötü oluyor çünkü :tired_face:

1 Beğeni

Doktorunuza verdiyse kullanın :blush:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim bende günden güne kötü oluyorum valla hayırlısı olsun bakalım canları sağ olsun yeter :melting_face::smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Evet sağlıkla kucağımıza alalım :white_heart::white_heart::smiling_face_with_three_hearts:

Ben kullandım faydasını gördüm icmedigim de kötü oluyodim 4 ay kadar kullandım günde 2 hap şeklinde ne zman oluyosa o zman iç demişti doktor

1 Beğeni

Doktor yanında bir kağıt verdi mi? Çünkü prespektusunda gece yatmadan önce iki tane diyordu, benim doktorum da öyle dedi ancak eczacı üzerine her gün üç defa aç karna yazmıştı. Yani ilacın bir zararı olacağını sanmıyorum ama kullanımını tekrar doktora danışın isterseniz

Yanında bir kağıt verdi bana dediğiniz gibi gece yatmadan 2 , sabah 1 öğlen yada öğleden sonra da 1 tablet içebilirsin aç karnına dedi