@Esrayldrm @Açelya91 Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyduk
Hoşgeldiniz çiçekler, gebeliğiniz hayırlı olsun
@Esrayldrm @Açelya91 Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyduk
Hoşgeldiniz çiçekler, gebeliğiniz hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım benim
Bende kullanıyorum sabah 1 aksam 1 seklinde 1.5 aydir kullanıyorum 13+2 yim hala bitmedi bulantilarim 16. Haftayi bekliyorum heralde o zaman artik biter diye düşünüyorum
Üzerinde sadece sabah aç karnına 1 tane demiş ama sabahları midem çok bulanıyor akşam yatmadan içiyorum 1 tane çok rahatlatıyor
Bendede etki etmiyor ayni ilac 11 haftadayim senin kac
Ben bulantı kusmadan başımı kaldıramıyordum4. Haftadan 13 haftaya geldik prilam Sayesinde biraz azaldı önemli derecede nadir kusuyorum artık kusmalarım günde 6-7ye çıkıyordu inatla ilaç kullanmamıştım ne de olsa ilaç diye ama hiç bir zararı yokmuş keşke baştan kullansaydım
Evet bana doktorum gece yatmadan iki demişti bana da çok iyi gelmişti.
Bende kullanıyorum aşırı mide bulantısı oluyor bende ve çok rahatlattı beni bana faydası oluyor şuan için bir sıkıntı görmedim hatta ilk başlarda ben sabah aç karna 1 tane alıyordum yalnıs söylemişler bana doktor değişimi yaptım doğru kullanım söyledi onu uygulucam ama ona ragmen faydasını görüyordum ben
Benim 9+1 bugun
Ben 11 haftaya girdim sukur var ama hala bulantim
Bulantılar biraz daha sürücek gibi geliyo bana
Kızlar kimler hamileliğinde prilam dr kullandı kimseye zararı oldu mu?
Kullanan hamişlerimiz memnun
Ya aslında kendim eczanede çalışıyorum hani buna dair bilgim çok gelen hamişlere de veriyoruz fakat , insan kendi yavrusunu taşırken demekki tedirgin oluyomuş 3 gündür içiyorum, biliyorum aslında zarar vermez ama annelik psikolojisiiyle bişey olurmu acaba diye de korkuyorum. Annelik cidden çok kutsal bişeymiş
Kullandım herhangi bir yan etkisi yok canım
Ben kullanmıştım şimdi17. Haftamdayım yan etkisi olmadı ama bana etki de etmedi bu sebeple bıraktım ben doktorum da kendi kendine geçer dedi hafiften kusmalar azaldı mide bulantısı devam ediyor bazı yiyeceklere karşı özellikle et gibi . İnşallah sana fayda sağlar çoğu kişi memnun sanırım ama bende malesef
İki doz alsan etkisi baya var ama tek dozla etkisi az
Vermişti de bende etki etmedi. Kolay kolay da bana ilaçlar etki etmez zaten şaşırmadım bu benlik bir durumdu tek doz almadım
Ben yatmadan 2 tane iciyordum bende baya ise yaradi cunku ne kokuya ne yiyecege tahammülüm yoktu.yan etkisi yoktur bence cevremdekilerde kullandi