Bu ilaci yazdi doktor 7 haftaligiz hafif bulantim var kullansam olurmu kullanan varmi aranizda
Bende kullandım ama markası başkaydı dr yazmışsa neden kullanmayasınız
Daha 7 haftalik ilac icin cok kucuk kullanmam icin aynn doktor verdi olursa ic diye yorumlarinda cok uyku yapiyor diyor sizdede oldumu
Evet zaten bu haftalarda yorgunluk uyku hali çok oluyor içmeseniz bile
Ben kullanmadım
Ben bunu da kullandım bu çok iyi bulantıyı kesiyor sadece tiksinmeler bitmiyor
Zaten sadece hafif bulanti var ama butun gunumu surekli mahvediyor
İlacı zaten doktorunuz yazmış güvenle kullanabilirsiniz ben günde 4 tane kullanıyordum doktorum izin vermişti
9 haftamda artmstı prilam kullandim hala kullaniyorum 13 teyim
- Haftama kadar devam etti
Cok sagol uyku yaptigi yaziyor yorumlarinda benim 4. Hafta itibariyle basladi agzim surekli kotu baslasam mi
Baslasam mi benim bukantilarim 4. Haftada basladi gecen hafta cok yogundu suan 7. Haftadayim uyku yaptimi gecemi ictiniz
Bulantinizda azalma oldumu gecemi iceyim yorumlarinda cok uyku yaptigi yaziyor
Uyku halsizlik zaten hamilelikte oluyor bu uyuyup uyanmıcaksınız anlamında bi uyku değil hafif tatlı tatlı uyku oda ilaçtan kaynaklımı hamilelikten mi bilmiyorum sabah kalktığınızda yemeklerden önce içebilirsiniz tabi doktorunuz daha net bi şey söyler size
Anladim cok sagolun bunu devlet hastanesi yazdi ilk gebelikte bulantin oldumu evet dedim yazdi ozele gectim simdi ozelde olursa bulantin ic dedi ama eczaci gece yatmadan iki tane ic diye ustune recetelemis
Ben hiç gece içmedim sabah kahvaltıdan önce öğleden sonra akşamdan önce daha sonra da yatmadan önce içmiştim bilmiyorum
Doktorunuz yazdıysa kullanabilirsiniz
Faydaasi oldumu peki
Evet kusturmuyo ama tiksintilerin devam ediyor