Prifemyn Dr Bulantı İlacı Kullanan Var mı?

Bu ilaci yazdi doktor 7 haftaligiz hafif bulantim var kullansam olurmu kullanan varmi aranizda

3 Beğeni

Bende kullandım ama markası başkaydı dr yazmışsa neden kullanmayasınız :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Daha 7 haftalik ilac icin cok kucuk kullanmam icin aynn doktor verdi olursa ic diye yorumlarinda cok uyku yapiyor diyor sizdede oldumu

1 Beğeni

Evet zaten bu haftalarda yorgunluk uyku hali çok oluyor içmeseniz bile

2 Beğeni

Ben kullanmadım

2 Beğeni

Ben bunu da kullandım bu çok iyi bulantıyı kesiyor sadece tiksinmeler bitmiyor

1 Beğeni

Zaten sadece hafif bulanti var ama butun gunumu surekli mahvediyor

1 Beğeni

İlacı zaten doktorunuz yazmış güvenle kullanabilirsiniz ben günde 4 tane kullanıyordum doktorum izin vermişti

1 Beğeni

9 haftamda artmstı prilam kullandim hala kullaniyorum 13 teyim

1. Haftama kadar devam etti
1 Beğeni

Cok sagol uyku yaptigi yaziyor yorumlarinda benim 4. Hafta itibariyle basladi agzim surekli kotu​:expressionless: baslasam mi

Baslasam mi benim bukantilarim 4. Haftada basladi gecen hafta cok yogundu suan 7. Haftadayim uyku yaptimi gecemi ictiniz

Bulantinizda azalma oldumu gecemi iceyim yorumlarinda cok uyku yaptigi yaziyor

1 Beğeni

Uyku halsizlik zaten hamilelikte oluyor bu uyuyup uyanmıcaksınız anlamında bi uyku değil hafif tatlı tatlı uyku oda ilaçtan kaynaklımı hamilelikten mi bilmiyorum sabah kalktığınızda yemeklerden önce içebilirsiniz tabi doktorunuz daha net bi şey söyler size

1 Beğeni

Anladim cok sagolun bunu devlet hastanesi yazdi ilk gebelikte bulantin oldumu evet dedim yazdi ozele gectim simdi ozelde olursa bulantin ic dedi ama eczaci gece yatmadan iki tane ic diye ustune recetelemis

1 Beğeni

Ben hiç gece içmedim sabah kahvaltıdan önce öğleden sonra akşamdan önce daha sonra da yatmadan önce içmiştim bilmiyorum

1 Beğeni

Doktorunuz yazdıysa kullanabilirsiniz :blush:

1 Beğeni

Faydaasi oldumu peki

1 Beğeni

Evet kusturmuyo ama tiksintilerin devam ediyor

Bende bunu kullanıyorum bende çok işe yaradı akşam yatmadan 2 tane alıyorum gündüz hiçbirşeyim kalmıyor

2 Beğeni