Kizlar bugün cinsiyetleri öğrendim bebişlerimin.İcime doğan oldu ve prensesim ve prensim geliyor Allah’ın izniyle inşallah.Oğlusum önden gidiyor ama maşallah.Şukurler olsun hem erkek hem kız annesi olacam inşallah.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayrlı olsun Allah ikisini de sağlıklı şekilde kucağnza almayı nasip etsin
Ya masallah ne guzel aynu anda hem kiz hem erkek
Ay ne güzel ikiz hamile olsaydım kesinlikle bende böyle olmasını isterdim heralde ya tek seferde iki farklı cinsiyet Değişik bir deneyim seni bekliyorr sanırım Hayırlı olsun, sağlıcakla büyüsünler ve kolaylıkla da dünyaya gelsinler
AMİNNN İNŞALLAHcanım.Tum hamile anne adaylarınin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Çok şükür tatlım.Bide sağlıklı bir şekilde kucağıma alayim başka bişey istemiyorum.
AMİN İNŞALLAHcanım.Evet çok değişik bir deneyim Bide ilk hamileligim.İnsallah yawrularima yetebilirim.Onlara layık bir anne olabilmryi basarabilirim.
Ayyy ne güzel biri kız biri oğlan sağlıkla gelsinler inşallah
Maşallah hayırlı olsun Sağlıkla gelsin bebişler
AMİNNN İNŞALLAHcanım.Cok şükür Rabbim gönlüme göre verdi.Bide sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım mi demeyin keyfime.
Çok tşk ederim.AMİNNN İNŞALLAH canım.
Hayırlı olsun kaç haftalıken öğrendiniz ikiz oldugunu
Çok tşk ederim canım.Ben 4 haftalıkken alttan muayenede 2 kese goruldugunu ama dış gebelik olabilcegini söyledi.6. haftamda karından ultrasonla çift yumurta ikizlerimin olacagini öğrendim şükürler olsun.
Allah kolaylık verir biiznillah istemsiz böyle düşüncelere giriliyor ama güzel düşün güzel olsun
Yaaaa ne güzel bir duygu
Sağlıkla gelsin minişler inşallah
İnşallah tatlım inşallah.Rabbim büyüktür.
AMİNNN İNŞALLAH tatlım.