Merhaba hanımlar prenses doğum hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben prenses doğumla epidural anestezi aynı şeymi bunda karmaşıklık yaşıyorum
Prenses dogum ne demek?
Benim anlamadığım kadarıyla normal doğum esnasında alınan epidurale prenses doğum diyorlar @Didem.Nursema @Hava
Haa tesekkurler sekerim
Anladım teşekkür ederim yani onun ücretide farklı olıyo özelde
Evet sezaryenden bile yüksek. Arkadaşım prenses doğum yapmış tam açılma olasıya kadar bebek kanala giresiye kadar sancı çekmiş diğer prenses doğum yapan Arkadaşım bebek doğmuş dikiş atılırken epidural istemiş.
Bence prenses doğum derken halk burda yine küçümsemiş bi çekememiş sanki
Benim bildiğim prenses doğum suda doğum gittiğim hastanede öyle geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam
Prenses doğumu ben de suda doğum olarak biliyorum. Kimi yerde de belden uyuşturmaya prenses doğum diyorlar. Ben suda doğum yapmak isterdim
Benim de bir tanıdığım doğum esnasında dayanamamış ağrıya epidural istemiş özel hastane olduğu için eşine gidip parayı yatırıp gel öyle devam edeceğiz tarzı bir şeyler demişler.
Prenses doğumda da 5 cm açılmaya kadar sancıyı çekmek zorundasın sonrasında da uyuşturmayla suni sancının şiddetini artırıp açılmayı hızlandırıyorlarmış. Bir arkadaşım yaptırmıştı ve memnundu
Hiç duymamıştım yeni bir bilgi oldu bana teşekkürler hepinize
Evet aynen böyle oluyor. Bizde önce parayı ödedik
Prenses dogum nasil oluyo bilginiz varmi ucreti falan ne kdr. Sonradan bi aci agri kaliyor mu
Sezeryan olarak spinal yapıyorlar belden uyuşma bende ağrı falan olmadı
Yani sezeryan mi olarak dogum yapilmis oluyo
Yanlış yönlendirmek istemem normal doğumda epidural ile uyuşturup ağrıyı hafifletiyorlar diye biliyorum ama ben normal doğum tercih ederdim
Normal doğumun epidural olarak gerçekleşmesi mi
Tesekkur ederim