Prenses doğum

Merhaba hanımlar prenses doğum hakkında ne düşünüyorsunuz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben prenses doğumla epidural anestezi aynı şeymi bunda karmaşıklık yaşıyorum

2 Beğeni

Prenses dogum ne demek?

4 Beğeni

Benim anlamadığım kadarıyla normal doğum esnasında alınan epidurale prenses doğum diyorlar @Didem.Nursema @Hava

3 Beğeni

Haa tesekkurler sekerim

3 Beğeni

Anladım teşekkür ederim yani onun ücretide farklı olıyo özelde

4 Beğeni

Evet sezaryenden bile yüksek. Arkadaşım prenses doğum yapmış tam açılma olasıya kadar bebek kanala giresiye kadar sancı çekmiş diğer prenses doğum yapan Arkadaşım bebek doğmuş dikiş atılırken epidural istemiş.

Bence prenses doğum derken halk burda yine küçümsemiş bi çekememiş sanki

3 Beğeni

Benim bildiğim prenses doğum suda doğum gittiğim hastanede öyle geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam

3 Beğeni

Prenses doğumu ben de suda doğum olarak biliyorum. Kimi yerde de belden uyuşturmaya prenses doğum diyorlar. Ben suda doğum yapmak isterdim

2 Beğeni

Benim de bir tanıdığım doğum esnasında dayanamamış ağrıya epidural istemiş özel hastane olduğu için eşine gidip parayı yatırıp gel öyle devam edeceğiz tarzı bir şeyler demişler.

5 Beğeni

Prenses doğumda da 5 cm açılmaya kadar sancıyı çekmek zorundasın sonrasında da uyuşturmayla suni sancının şiddetini artırıp açılmayı hızlandırıyorlarmış. Bir arkadaşım yaptırmıştı ve memnundu

4 Beğeni

Hiç duymamıştım yeni bir bilgi oldu bana teşekkürler hepinize :smiling_face:

Evet aynen böyle oluyor. Bizde önce parayı ödedik

1 Beğeni

Prenses dogum nasil oluyo bilginiz varmi ucreti falan ne kdr. Sonradan bi aci agri kaliyor mu

1 Beğeni

Sezeryan olarak spinal yapıyorlar belden uyuşma bende ağrı falan olmadı

1 Beğeni

Yani sezeryan mi olarak dogum yapilmis oluyo

1 Beğeni

Yanlış yönlendirmek istemem normal doğumda epidural ile uyuşturup ağrıyı hafifletiyorlar diye biliyorum ama ben normal doğum tercih ederdim

1 Beğeni

Normal doğumun epidural olarak gerçekleşmesi mi

2 Beğeni

Tesekkur ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni