Toprak Yulet
@anon51243553 sen gel birde benim kocaya anlat bunu illa kuranda geçen isim istiyor
Sıkıntı çiçeğim ya benimde kayınpederimin vs öyle diyordu ama öyle olmuyor işte maalesef aslında istedikleri çok anlamsız ve küçücük çocukların taşıyamayacağı büyük isimler
Kesinlikle doğru söylüyorsun anlasalar keşke
Merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum sizce Umay gökçe mi Erva gökçe mi karar veremiyorum
Umay Gökçe daha hoş geliyor kulağa bence
Teşekkürler
@Esra61 bende Umay gökçe diyorum
Teşekkürler
Bnde gökçe miray dusunuyorum sizce nasil sizinde umay gokce daha hos
Sizin isim de güzel
Kızıma inşallah BETÜL ismi koymayı düşünüyorum. Sizce güzel mi
Eevt nasip se bende koyacam cok seviyorum bu ismi buyuk. Kizim da zeynep ben tek isim seviyorum bal demek anlami insaah az kaldi bal kızların gelmesinee
3 oğlum var.allah a şükür ki bir kızım olacak. İnşallah kasım da dünyaya gelecek. Sezeryan olacak Peki sizin ne zaman doğum.
Maşallah rabbim bağışlasın benim 30 +3 daha var eylul insallah gebeelik sekerim var biraz zor geçiyor duanizi eksik etmeyin
Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip etsin…
Kizlar 38+3 deyim ve isim konusuna bir turlu karat veremiyoruz aklimizda bi Ece var ama oda kesin degil ece de kisa gibi geliyor ece nin yanina anlamli onerebileceginiz isimler var mi esimde tek isim olsun diyor ama bilmiyorum cok kararsisim yada baska isim onerileriniz var mi anlamlariyla birlikte yazabilirmisiniz
Benim kızimin adı Ece olacak, tek isim koyacağız biz
Adiyla hayirli bi şekilde gelsin yasasin insallah fistik
İnşallah sizinde içinize siniyorsa ikinci isme gerek yok zaten tek isimle hitap ediliyor