Prenses annelerden kimler var ☺️

Elanur daha iyi olmazmi

Ay benim ismimde Dilşah Nur :cherry_blossom: mina nur olabilir

Teşekkür ederim kızlar öneriler icin insallah karar veririm​:joy::face_with_hand_over_mouth:

Merhaba arkadaşlar benim bir kızım var ismi Elif İklim şu anda ikinciye hamileyim onunda cinsiyeti kız isim konusunda çok kararsızım Elif iklime uymasına gerek de yok ama karar veremiyorum bir türlü ben Ahsen,İpek,masal,Almina, Deren, Defne düşünüyorum ablası İpek Ece olsun diyor bildiğiniz farklı isimler varsa önerilere açığım :grinning:

Hamileliğiniz hayırlı olsun. Ben kızınızın önerisini beğendim doğrusu. İkisinde de E ve İ harfiyle başlayan isim olacak hoş geldi bana :hugs:

1 Beğeni

Defne çok güzel isim :heart_eyes:

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :cherries:

1 Beğeni

İpek laren :heart:

1 Beğeni

Bende hamileyim kızım olursa masal lina koymayı düşünüyorum :heartpulse:

1 Beğeni

Manolya :rosette:

1 Beğeni

Sare İki isim olsun derseniz Eylül Sare Kızımın adını yine olsa yine koyardım sanırım çok seviyorum​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İlk kızımın adı LENA simdi bi kizim daha olucak LİVA düşunuyoruz ama cokta yakin olmasamı diorum . Ece, ela,defne,asya dusunduklerim arasinda

1 Beğeni

İkra🩷 benim kızımın ismi bence çok güzel

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bizde eşimle Karaca ismini düşündük fakat yanına başka isim daha koyalım dedil bulaamdık :innocent:

1 Beğeni

Ayy evet karaca mağaza ismi dalga geçerler ama ismin anlamı çok güzel zarafet ince anlamına geliyormuş.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hoşbuldum :blush:Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim de üçüncü bebeğim kız olacak. Kızımın adı Asmin oğlumun adı Adem . Üçüncüsü için kız ismi düşünüyorum daha çok zamanım var ama çok çabuk geçiyor.

İki isim koyacagiz Güner isminin yanına hangi isim yakisir sizce?

Güner Özün :blush::woman_fairy:

1 Beğeni