- Haftayı geride bıraktık hala isim netlesmedi bizim liste yaptım hala beğenmedi eşim en son aklımda Büşra oldu onu da kuran okurken üç kere bes kere gözüme çarptı anlamı da güzel bakalım bikac haftaya yine değişebilir
35+5Asel Sare koyacağız Allah’ın izniyle sağlıklıca kucağımıza aldık mı inşallah
Arkadaşlar Merhabalar ben 6 aylık hamileyim. Kızıma isim bulma konusunda kararsızım yardımcı olabilir misiniz? Düşündüğüm isimler ; Gökçe , Aysima , Aymira ama bilemiyorum.
Aynı durumdan muzdaribim bende… Şimdiye kadar Duru, Farah ve Elisa düşündüm fakat net bir karar veremiyorum İsim konusu çok zormuş
Öyle çok zor karar veremiyorum
Eşinizin ve kendi isminize uygun bir şeyler olabilir baş harflerle uyumlu vb
Efnan düşünüyorum bende
Azra arya eva dora luna lina afra duşundugum iaimlerdi. Eva Dora koyacaktım kiz olaydi
Kizimin Adi Elif Asya tekrar kizim olucak Doğa Lina koyucaz bi anda karar verdik bizde isim konusu zor is
Benim miniğimin adı ayza abisi Lina da olsun diyor ayza lina karar verdik sağlıkla gelsin miniklerimiz
Ben yeni nesil isimleri beğenmiyorum yazdığınız dan Gökçe güzel bence, Belis Bukre de beğendiğim isimlerden . Ben Mercan koyacağım
Gökçe 🩷
- Haftaligim hala isim yok
Gokce cok guzel bi isim
İsim bende kararsisizim hala sizde Aden mi Alin mi daha kulağa hoş geliyor
Ecmel, Efna, Mihri, Zülal, Sare
Arya aden mihrima mihri çok güzel isimler bunlar düşün derim
Adeni bu sene herkes koydu bence alin daha duyulmamış bi isim
Gökçe cok güzel bir isim
İkra İrem eflin avzem asel elizan firdevs miray veya reyyan olabilir benimde kız olacak daha kessin bir isim yok aklımızda doğunca sanırım yeni karar verecez o kadar güzel isimler var ki insan kararsız kalıyor