Prematüre annesi

Merhaba kızlar ,

Bebeğim 27+5 haftada dünyaya gelmek istedi. Şu an küvezde ve tedavi görüyor. Benim gibi prematüre annesi olan bu süreci yaşayan var mı acaba ?

4 Beğeni

Teşekkür ederim iyi şükür. Entube şu an ama hayatı riski yok. Kilosu 1190 doğmuştu iyi kiloda doğduğu için o şansımız oldu çok şükür. Ara ara ağızdan ara ara burundan alıyor nefesi. Zamana ihtiyacımız var. Karnimda değil küvezde büyüyecek artık. Dualarınıza ihtiyacım var…

1 Beğeni

Rabbim evladinizi size bağışlasın bende 27+5 deyim ikizlerimden birinin suyu geldi 1 haftadır yatıyorum hastanede nereye kadar giderse tutucaz dediler siz beni bende sizi çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç

1 Beğeni

Allah yavrularimizi sağlıkla bize bağıslasın. Ama söyle bir gerçek de var ,bebek gelmek istediği zamanı kendi belirliyor. Onun için neden sebep aramadan bundan sonraki süreç için bebeğim için güçlü olmalıyım.

2 Beğeni

Sağlıkla kucağına alır çıkarsın inşallah benim 2 yiğenim de prematüre doğdu ikizler çok zor süreçten geçtiler 32 haftalık doğdular hortum sallamışlar migdesine o şekilde beslendiler fototerapi gördüler

Merhaba 34 haftalık premature annesiyim şuan bebeğim 33 günlük 18 gün küvez mücadelesi verdik ciğerler gelismemisti 2 kilo 20 Gr doğdu şişlik falan indi 1740 düştü şuan yanımda küvez mücadelesi biraz sabır ve dua işi hep dua edin ne kadar stres yaparsanız o kadar zor geciyo günler benim sütüm kesildi bir damla bile gelmiyo ondan dolayı Rabbim öyle bı güç kuvvet veriyo ki bebeklerimize hiç korkmayın sadece sabır edin Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Mrb bende iki tane prematüre annesiyim biri 30 +5 haftalıkken 1440 Gr doğurdum 30 gün kuvezde kaldı bana veridkleride çok küçüktü 1.650 Gr di diğer kızımda 31+3 günlük doğum yaptım oda 20 gün kaldı kuvezde onuda verdiklerinse 1.850 Gr di ikiside çok küçüktü çok zor buyudurler ama şuan büyük kızım 9 yaşında girecek küçükde 7 olacak insalalh siz saglikca kucankza alirisiniz

1 Beğeni

Sizin bebekler ikizmiydi

Ne zaman doğum yaptınız ilk üç gün kritik oluyor genelde üç gün atlattikdan sonra doktorlar net bişey söylüyor

Insalah sağlıcakla kucaginiza alirsiniz.Benim 30.haftada suyum geldi.3 hafta hastanede yattim.33.hafta ikizlerim dunyaya geldi.Biri 2 kg 20 gr digeri 1 kilo 400 gr dogdu kuveze alindilar biri 18 gun kaldi kucuk olan kilo verdi 1 kilo 300 gr dustu ve 30 gun kuvezde kaldi.2 kg bulmadan teslim etmediler.Cok sukur suan 2 aylik oldular.Kizim hala digerine gore cok minik altini degistirirken bile tedirgin oluyorum.Merak etmeyin cok cabuk toparliyorlar zor bir surec ama rabbim onunda gucunu veriyor.

2 Beğeni

İnşallah bı sıkıntı olmaz

1 Beğeni

Bebeğiniz durumu nasıl acaba kaç kilo doğdu

Şu anda iyi şükür. 1190 Gr doğdu 18 ağustosta. Ara ara entübe oluyor , ara ara da burundan alıyor. Akciğer enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyordu doktor onu kesecekti yavaş yavaş. iyi ama zamana ihtiyacımız var büyümesi için.

1 Beğeni

Evet sabır gerekiyor sizi anliyorum Allah yardımcınız olsun rabbim şifa versin :heart:tez zamanda kavuştursun insan içi yanar ama bu günlerde geçer ve geçiyor

1 Beğeni

İnşallah canım benim çok sağol :pray:

1 Beğeni

Mrb bebeğinizin durumu nasıl