Selam gelecegin anneleriNormalde 7 Kasımda 38+6 da olacak şekilde sezeryan günü almıştık, tercihim doğrultusunda sezeryan olacaktı.Fakat 2 Kasım cumartesi günü sabah 5 te regl agrisi ile uyandım 3 saat geçmedi, sabah 9 da doktoruma yazdım ve hemen gelin dedi…Bebeğim 38+1 de baş gelisten makat gelise dönmüş ve ben bunu hissetmisim ağrı ve acıdan ondan duramiyormusum zaten sezeryan istediğimiz içinde doktor isterseniz gelmişken alalım dedi ve biz şok hemen kabul ettik, 11 buçukta sezeryana alındım, spinal anestezi oldum, gözlerimi kapatmıştım operasyon başlayınca uykusuzluktan uyumuşum 12 de Tülay uyan bebek doğdu dediler görünce rüya sandım, sonra sildiler bebeğimi ve cocuk doktoruyla beraber eşimin yanına gitmişler, eşimle beraber ilk muayeneyi olmuş Ece hanım ve odaya alinmislar…Benim sezeryanda kanamam olmuş biraz dikiş uzun sürdü, bebeğimi gördükten sonra gözüm açıldı ve doktorlarla konuşmaya başladık işte nasıl geçiyor falan dedim bunlarda anlatmaya başladı işte seni güzelce dikiyoruz, öyle dikiş yapıyoruz ki bakınca gormeyeceksin bile falan dedikleri gibi de olmuş estetik dikiş var ve çok dikkatli bakınca görünüyor…Gelelim işin ciddi kısmına, sezeryan çok güzel geçti ağrı ve acı sifirdi, ilk 4 saatte hiç ameliyat olmamış gibiydim ama sonrasında 2 defa suni sancı verilmiş bana rahim erken toparlansin diye yapılan işlemmis bende diyorum neden gitgide kotulesiyorum vs…akşam 9 a kadar acılarım arttı sancı işlemi bitince ağrı kesici yapılınca yine tekrar bomba gibi oldum…İlk kalkış zor, yürüme kısmı kalkmaktan çok basit kesinlikle…Gece de 2 defa yürüdüm ve dün taburcu oldum…Dikis yerindeki ağrı disinda iyiyim…Beklediğimden kolay, ağrısız geçti diyebilirim…Herkese hayırlı, ağrısız, benimki gibi kolay bir doğum diliyorum.Dunya tatlısı bir prensesim oldu, bakmaya doyamıyorum.Heralde içimde böyle birşey olduğunu bilseydim kafayı yerdim 7/24 ultrasonla izlerdim.Dunyanin en güzel hissi ve mucizesi kesinlikle.Guzel dileklerini yazan, benimle gebelik boyunca sorunlarımı paylaşan bu sayfadaki bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.
Ne güzel geçmiş dogumunjz inşallah bizimde kolay geçer bende sezaryanim sabırsızlıkla bekliyorum sağlıklıcakla büyüsün bebisiniz size ve vatanına hayırlı bı evlat olsun inşallah
Çok teşekkür ederim yasemin hanım bende Ankara’dayim, Yüzüncü Yıl Hastanesinde Elif Gözdemirdi doktorum çok memnun kaldık eğer doktor arayışına girerseniz aklınızda bulunsun, Allah’ım size daha güzelini nasip etsin inşallah
Lohusalığın hayırlı mübarek olsun canım. Rabbim evladınızı analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim darisi başınıza inşallah
Amin teşekkür ederim
Lohusaliginiz hayirli olsun
Rabbim Anali Babali Buyutsun
Tülaycım o kadar mutlu oldum ki senin adına rahat geçmesine ayrı sevindim , Allah analı babalı büyütsün inşallah bahtı hep açık olsun minik kuşumuzun darısı benim gibi bekleyen annelerin başına inşallah 🩵
Canım benim çok teşekkür ederim, darısı senin ve bekleyen tüm annelere insallah umarım seninde güzel bir hikayen olur heyecanla bekliyorum
İnşallah canım benim
Lohusaliginiz ve prensesiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sütünüz bol ve besleyici olsun inşallah
Ne güzel bir dua çok teşekkür ederim elif hanım darısı başınıza inşallah
Çok teşekkür ederim Aysel hanım darısı başınıza inşallah
Çok teşekkürler amin inşallah
Lohusalığınız ve bebeğiniz hayırlı olsun Allah bol ve sağlıklı süt nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim Fatma hanım darısı başınıza inşallah
Rica ederim ne demekben dogum yaptim
Yaa çok sevindim .Lahusalığın hayırlı olsun.Allah sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin Bizim için de dua et lütfen .11 Kasım az kaldı benim de .Allah bana da buraya pozitif hikaye yazmayı nasip etsin