Kızlar bir çoğunuz la burda sezeryan ve normal doğumu konuştuk benim öç tane normal doğumum vardı ve son doğumum çok kötü geçtiği için bu gebeliğim de sezeryan istedim doktor um la konuştum tamam dedi sıkıntı olmaz seni sezeryana alırım neyse efendim e söyliyim günümüzü aldık temmuz 10 da sezeryan olacak tık akşam dan artık hazır dim sabah kalkıp gidecek tık yatış yapılacak tı bir aydı o kadar ağrım sancım vardı ki doğru dürüst oyumamiş tım ama o gece başımı koyduğum gibi oyumuşum sabah 4 te karnımın altında bir ağrıyla oyandım afedersiniz sıkıştığımı düşünerek tuvalet e gittim ve suyum geldi kendimi tutmaya çalıştım ama olmuyor du kullandığım bez doldu odaya geçene kadar bir tanr daha aldım eşimi oyandirdim kalk suyun geliyor dedim oda şaşır dı hayır ya git idrarın geliyor dur demez mi lan kalk doğuruyorum dedim neyse hemen ambulans ı aradı ambulans gelene kadar o bezde dolmuş tu ambulansa aldılar beni o an o kadar zordu ki eşim arabayla arkamdan geldi yanlız kaldım çok zoruma gitti neyse hastaneye vardık hemen muayene ettiller ve suyun geri kalanı da geldi hemşire evet doğuruyor sun dedi yatış yapıldı ben bugün sezeryan olacak tim dedim doğumun başlamış zor alırlar sezeryan a dediler doktor umu beklemeye başladık saat 8 buçuk ta gelecek ti o saate kadar sancılarım artı ve ben kıvranmaya başladım gelen giden eve muayene ediyor tabi ve doğum ilerliyor neyse doktor geldi muayene etti olmaz senin bebek normal gelmek istiyor dedi 6 santim açılman var dedi sezeryan a girip durduk yere kendini de bebeği de riske atmaya gerek yok dedi ve bırakıp gitti ben ebeye yalvardım lütfen beni sezeryan a alsınlar ben kendime güveniyorum dedim hayır yaparsın sen dedi ben sana güveniyorum sende bebeğine güven birlikte başaracağız dedi ve gerçekten bana çok destek oldu ve her sancıyla beraber ıkındım iki defa çok zorladım sancım durakladı ebe bana diyor ki bak son bit ıkınma istiyorum senden bebeğin geldi dedi bak istersen saçını çekiyim bebeğinin diyor sonra ayyy kıyamam ki diyor orda güldüm bille neyse sancım geldi ben kendimi topladım ve çenemi göğsüme koydum yanda duran demirleri tuttum ıkındım ama böyle hiç kesmeden nefesimi vermeden en son ebenin bana ıkınma dur dediğini hatırlıyorum bebeğin başı gelmiş hava tutuyor lar şu ayaklık lar var onları takmaya çalışıyor lar yatağı doğum pozisyonuna almaya çalışıyor lar bende bebeğimin başına bakıyorum tutmuş lar saçlı küçücük bir bebek yaa nasıl bir andı anlatamam sonra yavaş yavaş çevirip çıkardılar ben öyle bir cesaretlendim ki durmuş bakıyorum bana diyor lar ki kordunu kesmek istermisin diye hayır dedim kestiler bebeği istermisin dediler hayır dedim üşümesin o ısıtıcının altına koyun dedim koydular evet dikişlerim vardı onları yapmaya başladılar ama emin olun ki bebek geldi mi sanki herşey bitmiş gibi oluyor benim de öyle oldu benim bebeğim sezeryan yatış saatine 3 saat kala normal gelmek istedi ve ben iyiki diyorum iyiki sezeryan olmadım iyiki normal doğurdum dedim rabbim herkesi benim ebem gibi insanlar la karşılaştırsın inşallah çok uzun oldu ama daha anlatamadığım bir sürü şey var ama çok güzel ve hızlı geçtiğini söyleyebilirim her kadın güçlü ve her kadın istediği her şeyi yapabilir onu anlamış olduk kesinlikle tek bir yola şartlamamak gerekiyor kendimizi her iki şekli de düşünmem gerekiyor du ama neyse bebekler istedikleri gibi geliyor lar son olarak her hamile sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum Allah a emanet olun
Güzel bir hikaye. Hayırlı olsun Allah bağışlasın bebeğinizi. Benim de doğumum yakın inşaAllah güzel geçer
Amin inşallah canım Allah razı olsun rabbim kolay su gibi akıp giden bir doğum nasip etsin inşallah
İlk defa bi doğum hikayesini baştan sona okudum hem de sıkılmadan çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz evladınıza sizin adınıza çok sevindim sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah darısı başımıza inşallah zaman daraldıkça korku panik heyecan ne ararsan var bende de yalancı sancılar geldikçe korku sarıyo
Allah hayırlı zamanda sağlıkla bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun aynn çok şükür sağlıkla kavuştum bebeğime darısı sizin ve tüm hamiş bacilarim a en kolay şekilde rabbim nasip etsin inşallah su gibi akıp giden doğum diliyorum Rabbimden sizin için zor ama geçiyor öyle düşün