çok güzel anılar olmuş hemen hemen doğursam da ağlasam lohusalık dönemlerimde
Allah’tan hava çok serinledi. En çok da buna seviniyorum. Kış geldi buraya nerdeyse, o derece serin. Hamileliğim sıcaklardan çok zor geçti ama şimdi iyi gidiyor
Lohusalık güzel yaa, darısı size. Rahatça hareket edebilmeli günlere geçersiniz umarım hepiniz
Yanız degilsin ki. Hamileyken beni elektrik çarpmıştı o zaman hiç ağlamadım. Lohusayken yine çarptı ve bu sefer hüngur hüngür ağladım. Gercekten lohusalik donemi çok hassas bir dönem. Benim hala bazen gözlerim doluyor. Hepsi gececek
Hiç sıkılmadan sonuna kadar heyecanla okudumÇok şukur her şeye rağmen sağ salim almişsin bebegini kucağina.Ve okurken banada bir güç geldi,bende normal dogurmak istedim.Eğer gelecekde uzuuun bi sureden sonra bir tanedə çocuk yapmak istersəm.Onu kesin normal doğumla yapacağim
Bu arada ebeyede çok sinir oldum,doktorum azarlamasina içime sular serpildi
Size ve bebislerinize uzun sağlikli ömürler diliyorum
Bu yazıdan sonra özelde yapmayı kesinlestirdin nurancım
Benide doktoru azarlamasi aşırı mutlu etdi
O kimki oyle konuşuyor ya.
Her devlet hastanesi aynı mıdır bilemem. Genelleme yapmış olmayım ya da yanlış yönlendirmiş olmayım @afrikanın_gelini54
Yine harika bir pozitif doğum hikayesi olmuş maşallah. Rabbim her hamilenin doğumunu seninki kadar güzel geçmesine vesile olsun inşallah. Ebeye bende sinir oldum her zaman söylerim amacım hemcinslerimi kötülemek değil asla bende bi hemşire yüzünden ağlamıştım doğumdan sonra ona istinaden söylüyorum erkek hrmşirler doktorlar her zaman daha iyi vr kibarlar. Hepimizin karşısına iyi insanlar çıksın. Eylülcüm hoşgeldin minik kuşum sağlıkla ve huzurla büyü ailenle inşallah. Sana da çok geçmiş olsun gözün aydın lohusalığı nı en az hasarla hatta doğumun kadar pozitif geçir inşallah
@Funda Çok teşekkür ederiz teyzesi Senin doğumunu da nasıl heyecanla beklemiştik hatırlıyor musun ?
Çok şükür atlattık, 8 gün olmuş bile kuşum doğalı. Her zorluğa rağmen yine de ardımda pozitif bir hikaye daha bıraktığım için çok mutluyum. Eylül’ümle başbaşa atlattık o süreci. Ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik herkese
Okudukça Motive oldum. İnşallah hepimiz doğuma sizin kadar hırslı ve full motive girebiliriz
Ebeye söyleyecek söz bulamadım…
Ama harika bir doğum hikayesi
Allah hayırlı güzel bir ömür versin inşallah miniğe
Yaaa çok teşekkür ederiz güzel teyzesi @Betuesk Umarım sizlerin de böyle güzel doğum hikâyelerini dinleriz
Bu sıcakta tüylerimi diken diken etmeyi başardın Nuran çok tebrik sana Hastanedeki azmin ve başarın için de ayrıca kutluyor ve sarılıyorum
Bravo aferin
Huzurla büyüt miniğini ablasıyla birlikte inşallah sağlıkla, sıhhatle
Aferin kız
@NURAN
@Esma Canımsın, senden bunları duymak ne kadar güzel, çok teşekkür ederim
Maşallah götü badireler atlatmış olsanda sonu güzel bitmiş bak ne güzel işte cok güclü bir anne sin cnm bundan sonraki hayatın da daha güzel olur senin ve ailen icin inşaallah
Çok teşekkür ederim