Pozitif normal doğum hikayem

Evet biraz geç gördüm ama olsun :blush:

1 Beğeni

@Gamze34 :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Leo @Gamze_06 @Mlkpdk

Bu videoya denk geldim şimdi ve benim ilk doğumumda yaşadıklarıma benzemesi, benim izlediğim yolların izlenmesi tekrardan aşırı motive etti beni. Çünkü her ne kadar ilk doğumum pozitif normal doğum olsa da ister istemez bu doğumumda da korkum tekrar sardı beni. Vücudum ikinci doğumu nasıl karşılayacak bilmiyorum sonuçta. Umarım doğum yapacak annelerimize de motivasyon olur bu video :cherry_blossom:

5 Beğeni

Bende izlemistim bunu bir kac hafta once
Simdi gorunce hatirladim videoyu
Hahhah arkadasim

1 Beğeni

Çok motive etti beni yaa :face_with_hand_over_mouth::blush: @Hava

1 Beğeni

Aynen haklisin nuran

2 Beğeni

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Pozitif normal doğum hikayem

@Hatice.yıldız :blush:

Nuran mükemmelsin. Gerçekten okurken içim neşeyle keyifle doldu ya, ihtiyacım olan tam olarak böyle bir hikayeymiş. Allah sağlıcakla yaşatsın seni ve kızlarını. 30.haftama giriyorum iki gün sonra senin yazdığın bu rutinleri hayatıma dahil etmeye çalışacağım ya inşallah :bouquet: Paylaşımın için çok teşekkür ederim :smiling_face_with_tear::people_hugging::hibiscus:

2 Beğeni

Yemin ederim ben okurken bile heyecanlandım çok güzel bir duygu Ben de 30 haftalık hamileyim O kadar güzel anlatmışsınız ki hemen doğurmak istiyorum ben de neredeyse bütün korkularım gitti teşekkür ederim bu arada çok hayırlı olsun Allah bağışlasın :heart::kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Efsuni @Yaren491 Kızlar çok teşekkür ederim sizlere bu güzel düşünceleriniz için :smiling_face_with_three_hearts:

Yaşadıklarım bir nebze de birilerine cesaret, güç ve ışık olduysa ne mutlu bana. Bu uygulamada 13 aydır varım. İyi ki de gelmişim ve birilerine bir faydam oluyor. En güzel doğum hikâyeleri sizinle olsun :butterfly::cherry_blossom:

4 Beğeni

Ayn öyle cnm inşallah