Pozitif mi

Merhaba hanımlar,

Testlerimin fotoğraflarını sizinle paylaşmak istiyorum.

İlk testi dün sabah ilk idrarımla yaptım ve bu erken gebelik testiydi. Sonuç negatif görünüyor.

İkinci test ise normal bir kaset testi. Ancak ikinci çizginin olması gereken yerde çok silik ve garip bir çizgi/gölge görüyorum. Bunun gerçek bir pozitif çizgi mi yoksa sadece testin izi (indent line) mi olduğunu anlayamadım.

Sizce bu testlerde bir pozitiflik görüyor musunuz, yoksa tamamen negatif mi görünüyor? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim. :cherry_blossom:

Bu ikinci çizgi kaç dakika da çıktı

Hemen cikmadi, 10 dk sonra belki. Dun ayni testler imi kez yaptim birsey cikmadi. Bir test dunden daha ekliyorum

Testin markası ne canım başka erken test al yarın sabah tekrarla ben kaset test yaptım negatifti bıraktım bi iki saat sonra pembe silik çizgi çıktı kan verdim hamile olduğumu öğrendim

Bebe time markasi. Simdi tekrar yaptim ve negatif cikti. Bu da dun yaptigim erken gebelik testi.

gebeligimi öğrendıgım test

Canim tekrar yptim ayni kaset testi ama negatif cikti korkuyorum kimyasal gebeligi olmasin

Kimyasal da olsa her teste silik çıkar canım en iyisi yarın kan ver için rahatlasn

Evet, randevu aldim. Sabah insAllah hemen yapacagim. Tesekkurler :heart:

Rica ederim banada haber ver

Maalesef negatif. Beta 1 cikti ama adetim de 3. gun gec kaldi. Belki klomen kullandigim icin

Hakkında hayırlısı olsun güzelim tez zamanda dolsun kucağın inşallah