Pozitif gebelik testleri (fotoğraf)

Merhaba hanımlar
Pozitif gebelik testlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Aslında hiç yapacağım bir iş değil ama ben de pozitif test kitimi sakladım çünkü marka yıllarca saklayabilirsiniz diye kullanım klavuzuna yazmış:nerd_face:

Siz de paylaşmak isterseniz bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benim mikrop yuvası olduğunu düşündüğüm ama atmaya da kıyamadığım pozitif test kitim.

1 Beğeni

Bunu şimdi çekdim.ilk hamile olduğumda ogrendigim test bu .bende kararmış gördünmü ,ama ogrendigim gün cekmiştim orda acık renkte onuda atayim

1 Beğeni

Bu tarif ettiğin duruma kuruma çizgisi deniyor. Demek cesurun haberini ilk böyle aldın :star_struck::star_struck:
Maşallah
Sağlıkla gelsin :angel:t2:

Evet 6 aya kurumuş:grinning:aminnnnn sağol canım səninkide​:pray:

1 Beğeni

1 Beğeni

Bunu ogrendigim gün cekmiştim​:hugs:

1 Beğeni

İlk testimi de saklıyorum, şimdikini de saklıyorum :joy: İkisi de kutusunda. Kızım için yaptığım anı kutusunda ikisi de :blush:

3 Beğeni

Ben kolye kutusuna koydum fotodada duşmuş:hugs:eşime onun içinde vermiştim

1 Beğeni

1 Beğeni

2 çi testim ilk testim gibiydi bu 3 cü testimdi

1 Beğeni

Neden yaptım bilmiyorum ama dokrora giderken de pozitif test kitimi götürdüm. Doktora getirdim bakmak ister misiniz dedim. Suratıma iğrenerek baktı hayır dedi (o da mikrop yuvası olduğunu düşündü galiba):rofl::rofl::rofl::rofl: bunu her hatırladığımda gülüyorum.

5 Beğeni

İşini garantiye almışsın. Ben de iki farklı test kitini kullandım. Diğerinde hayalet çizgi çıktı. Eşime göstersem bile çizgiyi görmezdi. :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben ilk testimi gostermiştim :innocent:görür görməz kutuya koyup verdim uzanmisti bakdı gördü şok oldu hala gözümün önünde :pray:eşime gosterdikden sora iki defa yine yapdım ,iki çizgi çıktı :pray::innocent:

Üstteki ilk kızımın, alttaki ikinci kızımın testi :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Nedense küçük test varya o daha net gösteriyor gebeligi,bence

2 Beğeni

Bende sakladım buyudugunde inşallah bakar Allah kısmet etsin :hugs::hugs::pray::pray:

1 Beğeni

Test kitlerimiz aynı markaymış. Pembe olan kit gerçekten çok kaliteli

1 Beğeni

@Cansu Kesinlikle daha kaliteli evet :blush: Alttakini de öylesine almıştım, hamile olduğumu anlamıştım zaten önceden, pozitif çıktı zaten :grin:

1 Beğeni