Selam kızlar bende elendım bir gün buraya yazmayı bende hayal ediyordum 37 haftalıkta ntsde sancım çıktı doktor 3 gün sonra bebeği alalım dedi sezeryan olucaktım çünkü ilkide sezeryandı… çok heyecanlıydım ve aşırı panık atak vardı hamilelik öncesi ağır ilaçlar kullanıyordum hamile olunca bir anda kesmek zorunda kaldım psikiyatri doktoruna gittim ama risk alıp ilaç vermedi yani anlıyacagınız bu durumda ataklar tavan yaptı gel zaman git zaman doğum Zamanı gelmişti korku vardı bana bir şey olurmu bebeğimi görebilirmiyim her annede olan korkular canım yanarmı ya uyuşmazsam falan filan derken doğum sabahı hastaneye gittik stresten tansiyonum yükseldı ebeler yanıma geldi korkma dediler bana sarıldılar elimi yanaklarımı öptüler o kadar iyi gelmiştiki bu durum ben genel anestezi istedim sonrasında genel anestezi doktoru geldi ben ağlamaya başladım panık atağım artmıştı doktor hem ağla hem anlat neden korkuyorsun dedi kendını asla sıkma ağlayabilirsin dedi ellerimi unuttu şimdi anlat dedi bende anlattım uyuşmamaktan korkuyorum dedim doktorda gereken açıklamayı yaptı sen neyi nasıl istiyorsan öyle olacak dedi eğerki ciğerlerinde bir sorun yoksa seni genel anestezi altında doğumunu yapıcam dedi ciğerlerim de çok şükür sorun çıkmadı tamamdır temiz ve genel olucaksın dedi artık lütfen sakınleş sen bizim için önemlisin bebeğe pozitif anne lazım bunları düşün dikişin bittikten 20 dk sonra kendıne geleceksin dedi ve bana sarıldı harıka bi kadın harika bir doktordu sonra doğum doktorum geldi ekip harika hocam dedim güldü elimden tuttu herkes görevini yapıyor dedi bu merhamet görev dışıydı benı herkes sakınleştirmişti ameliyathaneye gittik tüm hazırlıklar yapıldı sadece uyutmaları kalmıştı bebeğe genel anestezi gitmesin diye tüm hazırlıkları yaptılar sondayı bile taktılar bebeği senınle değil ama çıkış anını çekicez dedi hepsi rahat ol hazırsan başlıcaz dediler maskeyi taktılar ve iyi geceler dediler uyandığımda sancım vardı bebeğimi kucağıma verdiler resmen sancılarım hafifledi ve doktorum anestezi doktoru ebeler hepsi odama ziyarete geldi o gün gazımı çıkardım ertesi sabah taburcu oldum 1 gün yattık benım doğum hikayem böyle umarım sizlerede iyi merhametli ekip arkadaşları düşer Allahım kolay doğum nasıp etsin inşallah doğum günümüz 24.04.25
Lohusalığın hayırlı olsun canım gözün aydın
Çok Teşekkür ederim
Doğum ekibin o kadar tatlı insanlarmış ki denk gelmek istenecek cinsten valla hayran kaldım Allah böylelerini çoğaltsın. Lohusalığın hayırlı uğurlu olsun kolay ve güzel geçsin, bebeğini de Allah anneli babalı büyütsün sağlıcakla
Amin Allah razı olsun çok şükür Allah’ıma iyi insanlara denk geldim ve Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın herkese nasıp olsun böyle güzel ekıp
Maşallah Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım gözün aydın canım inşallah bizde iyi insanlara denk geliriz
@Erkekannesi16 maaşAllah herkese böyle güzel doğum süreci ve hikayesi nasip olsun doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah
seni #MUCİZEBEBEK uygulamasına bekliyoruz
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun inşallah iyi insanlara denk gelirsiniz
Allah razı olsun şansım varmış ki denk geldi doğum yapacak annelere Allahım merhametli insanlarla karşılaştırsın indirdim çoktan
Ne kadar güzel geçirmişsin doğum süreciniHayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini
Sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi hep korktuğunuz şeyi yaşamıştım malesef uyuşmadım iğne yaptıklarında ve canlı canlı 3 kere neşter yedim uyuşmadığını söylediğim halde şoka girdim sonunda kötü bir doğum olmuştu benimkisi Allah kimseye yaşatmasın neyse tekrar tebrik ederim
Hamile kaldığım tarih
Rabbim analım babalı büyütsün sanada kolaylık versin cnm .masal gibi alattin resmen benim 2dogumumdada ebeler çocuk kötüydü 3ye gebeyim yine kötü olur diye korkmuyo değilim bende inşallah insaflı merhametli insanlara denk gelirim
Çok şükür Allah’ıma çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Adınıza üzüldüm umarım herşey istediğiniz gibi olur Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum inşallah benım gibi geçer doğumunuz Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın
Çok çok güzel bir doğum olmuş lohusalığın hayırlı olsun canım doktor ve ekibinden Allah razı olsun çok güzel insanlarmış
Maşallah Sağlıkla sıhhatle büyütün bebeğiniziinşallah bizde böyle merhametli insanlara denk geliriz.Özel hastenede mi doğum yaptınız acaba
Allah hepimizden razı olsun sizde Bursa’da oturuyorsunuz galıba bilirsiniz o zaman Orhan gazı atakentte doğum yaptım Yalçın beyde
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum evet özelde yaptım Allahım herkesin karşısına böyle güzel ekıpler çıkarsın