Pozitif doğum hikayeleri

Pozitif doğum hikayelerinizi anlatır mısınız. Hem sohbet olur hemde hamiş arkadaşlara moral olur :blush:

İsminizden hatırlıyorum ben arkadaşım için burdaki test yapanlara bakıyodum çok stres yapıyor olmuyo dedim yapma bi hafif çizgiyle öğrenenleri görüp ona gösteriyodum umudunu kaybetme diye. Okuyunca sizin mesajları gördüm benim gibi reglinize 3 gün kala yapmıştınız hafif bir silik çizgi vardı sizin testde ona rağmen çabaladınız umudunuzu kaybetmediniz gerçekten hayran kaldım sonrada beta değerinizle öğrenmiştiniz hamileliğinizi. Sonraki mesajlara baktım sayfanızda artık doğum yapmışsınız bile maşAllah​:face_holding_back_tears: gerçekten insan böyle şeyleri gördükçe okudukça bi hevesi artıyo çünki bunlar gerçekten yaşanan duygular anılar, o yüzden ben hep sizden bahs ettim arkadaşıma hiç bi zaman umudunu kaybetme diye insanlar çok ama çok silik bir çizgiye bile umut ediyorlar vardır diye ve gerçekten o hevesi hiç bırakmıyorlar sonunda da Allah veriyor​:two_hearts: yeterki, pes etmeyelim. O bebişi yarattıysa elbette doğumunda dünyaya gelmesinide kolaylaştırır Rabbim. O yüzden doğum korkusunu düşünmemek gerek sonuçta çocuk orda kalıcak değil ya sonunda bu dünyaya gelicek nasıl olsa​:joy: istedik Allahta verdi şükr edilmesi gereken en büyük nimetlerden birisi

2 Beğeni

İlk hikaye benden olsun benim eşim il dışında çalışan biri Perşembe günü gecesiydi saat 12 gibi bi sancı ile uykunun arasından kalkmıştım bi mutfaga gidip geldim geri uyudum ve 12.30 da yeniden kalktım yine kısa bir yürüyüş ve geri uyudum bu sefer de 1 de kalktım baktım sancılarım düzenli geliyor hiç telaşa girmeden bir ışık duş aldım ve evde dolaşmaya başladım saat2.30 gibi suyun gelmişti yanımda kaynanam ve kayınbabam kalıyordu onları kaldırdım ve hastaneye gittik hemen yatış verildi ve dogumun başlaması için suni sancı da eklendi ve sabah 6.30-6.45 gibi oglumj kucagıma aldım hemde 3.900 kilo ile dikişsiz üstelik maşallah demeyi unutmayın şimdi oglum 6 yaşında buda 3. Gebelik inşallah

3 Beğeni

Benimde eşim yanimda yoktu yanlızdim ilk dogumumda kaynanam vardı ama anne gibi olmaz di tektim saat 11; gibi dus almak istedim dedim rahatlanim biraz aldıktan sonra çay koydum içtim sonra uzandım sobanın yanına kışın ortasında yatagimda uzandım 10 dk sonra bacağımda hafif su akıntı sızdı ben akıntı zannettim onu ama o hep devam etti hiç durmadı sabaha kadar geldi uyudum o halimle sonra sabah kaynama dedim hastaneye gittik altN muane yapıldı suyun gelmiş ve fazla gelmiş nasıl bu saate kaldin dedi ondan sonra açılma yoktu sıfır yatış verildi sonra kuluma iğne vurdular 5 dk bir ağrı geldi suni sanciymis verdiği şey sonra çektim o sNciyi sonra kızım dünyaya geldi gece 1.39 kâdir gecesinde doğdu bana 15 dikiş atıldı buçuk yaşında bu şekilde ikiye hamileliyim 38.3 günlük Harran doğabilir dua edin bende size ediyorum tek avazda kucağımiza alalım inşallah :heart:

1 Beğeni

Ben ilk cocukda sancim oldu hasdanaye gitim doktor acilman var dedi o hasdaneyi beyenmediyim icin eve geri dondum evde suyum acilca anbulansi aradik sifariş verdim beni başka hasdaneye goturun diye 2 ci cocukdada kuaföre falan gitim her şeymi yapdirdim ayin 25 sezaryan olacaqdik kuaforden eve geldim biraz uymak isdedim bakdim cocuk deli gibi harketler yapiyor uzerinden 10 daka gecti bir bakdim suyum geldi bizimkisi ayin 25 beklemedi 14 geldi

1 Beğeni

Gülümseyerek okudum yorumunuzu :melting_face: siz anlatınca o ilk gün geldi aklıma. Aslında gecikmemde yoktu ama o hafta bir kaç arkadaşım beni rüyasında hamile ya da çocuklu görünce aklıma düşmüştü test yapmak istemiştim. Öncesinde bi düşüğüm olmuştu ve sonra bir kaç ay çabalamıştık olmayınca o ay pekte umudum yoktu o silik çizgi bile ağlatmıştı beni :face_holding_back_tears: Şimdiyse kızım 29 günlük oldu her an şükrediyorum. Doğum sancısı çekerkende isteyen ve bekleyen herkes için gönülden dua ettim. Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın :white_heart:

2 Beğeni

Gerçekten bende sizin yazdıklarınızdan çok umutlanmıştım arkadaşıma defalarca sizi örnek verip anlattım umudunu kaybetme diye. MaşAllah Rabbim herkese sağlıklı şekilde kucağına almayı ve kolay doğum nasip etsin​:heart_eyes: insan böyle hayatları görünce dahada umutlanıyor iyikide yazmıştınız karşıma çıktı çok teşekkür ederim

Kaçıncı haftalarda doğumlarınız gerçekleşti?

Ben bugün 36. Haftaya girdim

Sabırsızım, hemen olsun bitsin istiyorum, vir yandan da korkuyorum, son zamanlarda sürekli herleye ağlıyorum. Gebelik başından beri ilk kez duygusal dalgalanmalar yaşıyorum

1 Beğeni

40+2’de doğumum oldu. Son haftalarda bu psikolojide olmanız gayet normal :blush: Umarım doğru vakitte kolaylıkla gelir bebişiniz. Kendinizi hiç strese sokmayın hamileliğin tadını çıkarın. Son haftalar uykusuzlukla geçiyo evet ama onun bile bi tatlılığı var bence. :melting_face:

1 Beğeni

Benim ilki 39+2de oldu ikincisi 38de olacak. Şu ağlama meselesi bende de var. Dün kız kardeşim köpek sahiplendi. 3 aylik yavru. Annesinden niye ayırdın vicdansiz diye ağladım :joy:

3 Beğeni

Ben de yapay zeka hayvan videolarına çok ağlıyorum​:sweat_smile:

1 Beğeni