Kesinlikle öyle Allah nasip ettikten sonra hiçbirşey engel olmuyor Allah sağlıkla sıhhatle hayırlı evlat nasip etsin
Aminn inşaAllah sağolasınn
@Güneş.2018 akşam 4 buçukta sancı saplandı lavaboya gittim kan gelmeye başlamış acil gittik doktor bebeğin çevresinde lan var ama yeri yukarda suan dedi kanama devam ediyor 5 günlük ilaç verdi kese 5 buçuk hafta bebek 7+2 dedi ocparox kan sulandırıcı kullanıyorum 6 nine çıkardı ama şiddetli ağrılarım var ne olcak bilmiyorum
Çok üzüldüm
Umarım düzelir
Dualarım sizinle
Ayyy cok kötü oldum umarim bisey olmaz rabbim sifa versin
@NURAN amin inşallah Allah razı olsun
@Güneş.2018 amin inşallah Allah razı olsun
Merhabalarr pkos hastası bir gebe olarak burdayım önceki doktorlarım doğal yolla hamile kalamayacağımı söylemişlerdi ℅80 çocuğun olmaz dediler şuan 3 aylık hamileyim ve doğal yolla hamile kaldım umudunuzu yitirmeyin sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inş
Seni tebrik ediyorum kardeşim
Bende ağir ileri derece pcs hastasıydım, ılk denememde hamile kaldım hiç bir sorun yaşamadım valla cok şükür rabbımın sayesinde umudunuzu neden kaybedıyosunuzki? 5ci haftamdaydım
Tebrikler
Sağlıkla gelsin yavrucuk
Çok saolun Allah isteyen herkese nasip etsin
Soğan kürünü adet bitiminden iki gün sonra sabah aksam başladınız dimi . Doktor Saraçoğlundan dinlemiştim bende . 15 gün deneyin diye . 15 gün denedikten sonra 15 gün ara verip diğer ay adeti bekleyip öyle mi yapacaz
Merhaba @Ayşegül58 hoşgeldiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Hikayemiz cok benzer kesinlikle kimse umudunu kaybetmesin allah isteyince hersey oluyor
Canım merhabalar habere çok sevindim. Benim de bir sorunum yoktu örneğin polikistik over vs ama 8 ay beklendikten sonra hamile kaldım . Yani evliliğimin 10. Ayında Ben ilk iki ay ilk evlendiğimde doğum kontrol hapı kullanmıştım. Sonra çok bekledim oğluşumu, yani polikistik over olmasamda bir problemim olmasada yine de böyle durumlar olabiliyor
Ben hiçbişey kullanmadım kendiliğinden geldi minik mucizem öyle kabullenmiştim ki zorla test yaptırdı yakınlarım bana çocuğumun olmuycanı kabullenmiştim
Ben 3 4 gün sonra başlayıp her sabah aç karna 1 bardak olarak ayda 9 gün kullandım ilk ayda da faydasını gördüm ama sadece sabahları kullandım ğünde 1 kez yani 9 gün sonra bırakıyordum diğer adetimi bekliyordum adetimi görüp 3 4 gün sonra tekrar başlıyordum bu şekilde 4 ay kullanıp sonra vücudu dinlenmeye bırakıyorsun bir kaç ay