Polikistik Over Hamile Kalma

Kesinlikle öyle Allah nasip ettikten sonra hiçbirşey engel olmuyor Allah sağlıkla sıhhatle hayırlı evlat nasip etsin :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Aminn inşaAllah sağolasınn :heart:

2 Beğeni

@Güneş.2018 akşam 4 buçukta sancı saplandı lavaboya gittim kan gelmeye başlamış acil gittik doktor bebeğin çevresinde lan var ama yeri yukarda suan dedi kanama devam ediyor 5 günlük ilaç verdi kese 5 buçuk hafta bebek 7+2 dedi ocparox kan sulandırıcı kullanıyorum 6 nine çıkardı ama şiddetli ağrılarım var ne olcak bilmiyorum

1 Beğeni

Çok üzüldüm :pleading_face:

Umarım düzelir :pray::heart:

Dualarım sizinle :pray:

Ayyy cok kötü oldum umarim bisey olmaz rabbim sifa versin

1 Beğeni

@NURAN amin inşallah Allah razı olsun :pray:

@Güneş.2018 amin inşallah Allah razı olsun

Merhabalarr pkos hastası bir gebe olarak burdayım önceki doktorlarım doğal yolla hamile kalamayacağımı söylemişlerdi ℅80 çocuğun olmaz dediler şuan 3 aylık hamileyim ve doğal yolla hamile kaldım umudunuzu yitirmeyin sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inş

3 Beğeni

Seni tebrik ediyorum kardeşim :heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bende ağir ileri derece pcs hastasıydım, ılk denememde hamile kaldım hiç bir sorun yaşamadım valla cok şükür rabbımın sayesinde umudunuzu neden kaybedıyosunuzki?:heart: 5ci haftamdaydım

1 Beğeni

Tebrikler :star_struck:

Sağlıkla gelsin yavrucuk :star_struck:

1 Beğeni

Çok saolun Allah isteyen herkese nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts:

Soğan kürünü adet bitiminden iki gün sonra sabah aksam başladınız dimi . Doktor Saraçoğlundan dinlemiştim bende . 15 gün deneyin diye . 15 gün denedikten sonra 15 gün ara verip diğer ay adeti bekleyip öyle mi yapacaz

Merhaba @Ayşegül58 hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun sağlıkla gelsin :star_struck:

2 Beğeni

Hikayemiz cok benzer kesinlikle kimse umudunu kaybetmesin allah isteyince hersey oluyor

2 Beğeni

Canım merhabalar :pray:t2: habere çok sevindim. Benim de bir sorunum yoktu örneğin polikistik over vs ama 8 ay beklendikten sonra hamile kaldım . Yani evliliğimin 10. Ayında :blush:Ben ilk iki ay ilk evlendiğimde doğum kontrol hapı kullanmıştım. Sonra çok bekledim oğluşumu, yani polikistik over olmasamda bir problemim olmasada yine de böyle durumlar olabiliyor :pray:t2:

1 Beğeni

Ben hiçbişey kullanmadım kendiliğinden geldi minik mucizem öyle kabullenmiştim ki zorla test yaptırdı yakınlarım bana çocuğumun olmuycanı kabullenmiştim

Ben 3 4 gün sonra başlayıp her sabah aç karna 1 bardak olarak ayda 9 gün kullandım ilk ayda da faydasını gördüm ama sadece sabahları kullandım ğünde 1 kez yani 9 gün sonra bırakıyordum diğer adetimi bekliyordum adetimi görüp 3 4 gün sonra tekrar başlıyordum bu şekilde 4 ay kullanıp sonra vücudu dinlenmeye bırakıyorsun bir kaç ay