Plesenta previa 33. Hafta 😔

Merhaba. Daha önce burada plesenta previayla ilgili başlık açmıştım. 33. Haftaya geldim ama maalesef plesenta hala aşağıda. Durumda bi düzelme olmadı yani. Bilkent şehir hastanesine gidiyorum. 34 haftada proflar bakıp duruma göre karar vereceklermiş. Tehlike varsa erken alma durumları olabişiylrmul. Dualarınızı bekliyorum. İnşallah ben de buraya güzel bi doğum hikayesi yazabilirim :palms_up_together:

2 Beğeni

25 den sonra kesenin yukarı gelme durumu olurcmu bilemiyorum… Allah hakkınızda hayırlısıni versin… bebiş ve siz sağlıklı olun da gerisi önemli değil :revolving_hearts:

Artık yer değiştitme durumu yokmuş zaten. Şu an mesaneye ya da rahime yapışıklığı var mı diye endişeleniyor doktorlar. Çünkü yağışıklık varsa rahimin alındığı durumlar olabiliyomuş ameliyatta. Çok şükür bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yok. Artık dua edip beklemekten başka çarem yok. Allah hepimize evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin :palms_up_together:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun… iyi düşün… Rabbimden iyisini hayırlısıyla iste… iyi olacak inanıyorum :revolving_hearts:

İnşallah :palms_up_together: çok teşekkür ederim :cherry_blossom:

Bazı kişilerde plasenta mesaneye yapisabikiyor işte ama çok sık görülen bir durum değil…

1 Beğeni

[quote=“Melikefdn, post:9, topic:25793, full:true”] Benim rahim ağzını tamamen kapatıyor. Zaten ilk doğumum da sezeryandı o açıdan bi sıkıntım yok. Tek korkum yapışıklık durumu varsa ameliyatımın kötü geçmesi. Ama iyi düşünmeye çalışıyorym. Size normal doğum ihtimalinden bahsetmiş demek ki benimki kadar kritik bi durumunuz yok hatta zamanla yukarı çıkar inşallah sizinki :palms_up_together::blush:

Benimki çıktı… emin değilim ama 24 yada 25 de kontrole gittiğimde olması gereken yerde dedi…

1 Beğeni

Ay diğer arkadaşa yazmaya çalışıyorum da ısrarla size yanıt gönderiyor :joy:

1 Beğeni

Olsun sistem beni sevmiş :revolving_hearts:

2 Beğeni

@Fadik sana diyor kız

1 Beğeni

Evet aynen :smile:

1 Beğeni

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Siz de sağlıklı şekilde kucağnza alın inşallah :palms_up_together:

2 Beğeni