Bana da 7 Şubat’ta rahmin üst kısmında dedi internete bakıp bende korktum sonra muayene için gittiğimde sol.bacagin o tarafda yarım kapatiyi dedi riski varmıdır diye sordum yok dedi zaten doğuma kadar yer değiştirmiş
Banada aynen cinsel ilişkiyi yasakladı.Onun haricinde bişey demedi.14 Mart’ta detaylı ultrason sonrası görüşürüz dedi. Ben kilo çok almişim diyet yapcan dedi.Hayirlisi bakalım.
Aynen bende internete girip arastirdgimda çok kötü şeyler yazıyor ve insan aşırı korkuyor.İnsallah detaylı ultrasonda bende yanlış görüldüğü haberi alırım.Yada yukarı çıkar umarım.
Bana ilişkiye girme diye bişey de demedi ama ben dikkat ediyorum yinede not aldı sadece doktorum. Hakkınizda hayırlısı ne ise o olur inşallah
Kaç kilo almışsın
AMİNNN İNŞALLAH canım cümlemizin.Tüm hamile anneler bebeklerini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Rabbim
- Haftada İkiz gebelik 11 kilo almışım.
İkiz bebek normal sanki ama biraz erken almışsın diyetle verirsin
Evet tatlım maalesef ben çok hızlı almışım.Bakalkm başladım diyete inşallah veririm yada almam hiç.
Bende alıyorum ama çok yavaş şimdiye kadar 5 kilo anca almışım
Bugün aynı şeyi bana doktorumda söyledi benimde moralim bozuldu 14.haftamdayim
Maşallah ne güzel gene az almışsın sen.bBen bide kiloluyken hamile kaldım.Zayif olsam bukadar sorun olmazdı.
Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin.Allahim yawrularimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Yani yapacağımız bişey yok dua etmekten başka.Yawrularimiz Allah’a emanet.
Amin hayırlı Allahtan nasibimizde varsa Rabb’im her şekilde sag salim dünyaya getirmeyi nasip eder rabbim sağlıklı bir şekilde dogmalarini nasip etsin
Benim anneden genetik ya zayıflık zar zor aldım kiloyu
AMİNNN İNŞALLAH tatlım
Ben hiç zayıf halimi bilmem sadece bikere 83 kiloya düştüm okadar oda yıllar önce.97 kiloyla hamile kaldım.
Hamilelikte kilo iyi değilmiş benimde ilk hamilelik 14 haftamdayim 66 kiloyla hamile kaldım daha kilo almadım aynıyım
Hmmm her insanın vücudu aile yapısı yemek yiyişi aynı değil ki bende hep kilo almak istiyorum ama olmuyo
İlerleyen zamanlarda alıcaksıniz çünkü bebek buyuycek ve aç duramiycaksiniz sürekli yemek yemek zorunda kalicaksiniz