Merhaba arkaraslar inşallah hepiniz iyisinizdi ben hic iyi diyilim Dünən çok ağrım vardı dr randevom 15 ve ya 16 içindi mən artık dözülməz ağrı yaşadım Dr la konustum həmən ulturasona duş bakalım bebek nasilmis diye bende o ağrı ilə Ulturasona düşdüm neyse kızlar bakildi 18 haftalık Gebelik Bebek qayet iyi məndə ağrın nedenini sordum Cift çok aşağıda türklər plastena soyluyor qaliba yanlış yazdiysam kusura bakmayin həmde bebek biraz ayrılmış Mənde öncədən də Hematoma vardı 1.5 sm mualice ilə biraz sovrulmusdu bugün yine 1.5 sm Hematoma yaranmış Bende kızlar çok korkuyorum dr bana 5 ayına kimi cift plasenta yukari kalka bilir o zamana kimi Ancaq yatman lazim hic bir sey olmaz yemeyi bile yataqda yemen lazım dedi 5 ayında kalksa yukari birazda cabalayib bebeyi 9 aya çatdıra bilirsiz dedi amma kalkmasa hep aşağıda olsa o zaman Kan Flaan gelirse keninde heyyati tehliklen olur dedi dr kanını dayandiramazlar bana ilaç iynə falan yazıldı dr gelenden uzanakliyimda amma hic ağrım dinmiyor bilmiyorum ne edəcəyim nasil olucak lütfen benim için dua edin Ve boyle bi şey başına gelibde sonradan duzelen olubmu arkadaşlar çok korkuyorum bebeyine bi şey olur diye
öncelikle sakin olmanı öneririm heyecanlanma kendini psikolojik olarak korkutma , bende de vardı plasenta aşağıdaydı 20 haftama kadar kendimi korudum ilk önce cinsel ilişki yasakladı doktorum,fazla ayakta durma dedi,ağır fln kaldrma,uzun yol çıkma sirkeletmesin seni otobüs araba fln o yüzden 5 6 aya kadar zaten bebek yukarı çıkıyor büyüdükce merak etme her hamilelikte ola biliyor böyle şey sadece bu süreçte kendini üzme endişelenme inşaAllah bebeği sağlıklı şekilde kucağna alıcaksın
Çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah oyle olur çok korkuyorum
anlıyorum seni canım korkma ben de aynı durumdaydım , ama bak şimdi çok şükür 2hafta sonra doğum yapmalıyım sende de öyle olucak ALLAHın izniyle sabrlı ol bu süreçte kafaya takmamaya çalış güzel düşün
Çok şükür canim İnşallah Sağ salamat Al bebeyini kucagina Hepimiz sağ salım Alalim İnşallah Canim Bende karnimin altında Güclü ağrılar sancılar oluyor belimde oluyor sende de oyle ağrı oluyordumu birde bacagima vuruyor ağrısı Ayağa kalkinca yerimekde zorluk çekiyorum
Arkadaşım bol bol yat dinlen. Dinlenince ağrıların geçiyor mu
Hayır canim Bugün Ağrı kəsici falan vuruldu bana hic ağrım kecmiyor malesef
evet her gece ayaklarımı belimi masaj yaptırıyordum hem bebek büyüdüğü için vücudumuza baskı yapıyor o yüzden oluyor ama sen dediklerimi yaparsan inşaAllah sağlıklı şekilde atlatırsın bu süreci kendini yorma yat dinlen
Çok teşekkür ederim simdi yatiyorum dinlenmeye çalışıyorum İnşallah Duzelir hayirlisiyla
düzelicek inşaAllah
Doktorunu arama imkanin var mı belki gel bi bakalim der. Aklim sende kaldı
@Mucizebebek2023 iyimisin şimdi
Hayır canim İyi diyilim dua edin benim için lütfen bebeyim bana tutunsun ağrılarım çok Uzaniyorum dinleniyorum amma hic ağrım dinmiyor Bakalım uyumaya çalışıyorum uyuyamiyorum bide ben çok düz uzana bilmirəm Belim çox ağrıyır ayaqlarım Tutulub ayağıma ağrı verir mən sağa sola fırlana bilərəm yoxsa olmaz Sabaha kadar ben boyle duz uzanmaliyim
Arkadaşlar @Mucizebebek2023 şu an endişeli Hadi ona moral ve destek olalım
Arkadaşım inşallah bebegini sağ salim kucagina alirsin canım arkadasım
Allah kolaylık versin aynı süreç benim başımdan da geçti bebek çok aşağıdaydı dinlendim dikkat ettim zor bir süreçti ama yavaş yavaş ağrılarım azaldı herşey normale döndü sizde de öyle olacağına inanıyorum moralinizi bozmayın en önemlisi moral herşey geçecek inşallah.
@Hacerk merhaba arkadaşım Bende dinleniyorum Amma hic ağrılarım dinmiyor hep bel agrisi sancı oluyor ayakalrima baskı oluyor Rabbim Hepimize Kolaylik versin İnşallah Hepmiz sağ salım Alalim Yavrularimizi kucagimiza Çok zorluk çekiyorum bu bebeyimiden öncə kız bebeyimi doğumda kayb etdim oldu dogdu hic kucagima ala bilmedim hep Rabbime dua ediyordum Bi kız bebeyim olsun şimdiki bebeyim kız və simdi çok kötüyüm Hep aglayasim geliyor hep dua ediyorum belki bebeyim bana tutunur diye bi daha o acıyı yaşamam deyə çok zor surecden geçiyorum
Etrafımda bizim gibi olanlara denk geldim genelde uzanmayla dinlenmeyle süreci iyileştiriyorlar ben sizin de öyle olacağına inanıyorum. evet geçmiş de insanı böyle zamanlarda huzursuz ediyor ama bazı kötü şeyler de yaşanıyor maalesef düşünmeyin onları artık güzel günler gelecek inşallah.