Arkadaşlar düşük tehlikesiyle hastaneye gittim bir gece yattım. En son muayenede dr plesantanın biraz aşağıda olduğunu söyledi. Bende o anda ne demek vs gibi sorular soramadım. Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
Plasenta, hamilelik sırasında rahimde gelişerek, anne rahmini göbek kordonuna bağlayan, aynı zamanda fetüse besin ve oksijen ileten dokudur. Cenin organı olan plasenta, gebe olduktan kısa bir süre sonra gelişip, bebeğe göbek kordonu ile bağlanarak fetalin gelişiminde kritik rol
Ben de 22 haftalık gebeyim. Ayrıntılı ultrasonda plesentanın aşağıda olduğunu söylediler. Doktor riskli gebelik erken doğum ya da aşırı kanama olabilir dedi. İlişki yasak, ağır kaldırma,kendini çok yorma dedi. Umarım zamanında sağlıkla kucağmza alırız ama korkuyorum ben de
Bende aynı senin gibi korkuyorum ama yaradanın vardır bi bildiği veren O. Dua edelim birbirimize canım
Hiç kalkmıyorum sadece lavabo ve abdest namaz için kalkıyorum
Amiinn çook teşekkür ederim. İnsanın gerçekten pozitif olumlu cümleler duymaya çok ihtiyacı oluyor. Sağolun
Evet dua edelim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Ben çalışıyorum doktora sorduğumda çalşmanda sakınca yok dedi ama başka bi doktora daha gidip sorucam belki rapor verirler ben de istirahat edebilirim