Plastik biberon mu yoksa cam mı?

Zaten bildiğim kadarıyla kalitesiz plastikten yapılmıyor biberonlar ama yine de merak ettim ne kadar fark olabilirki kullanıp farkını bilen varsa önerebilir mi?

Birde avent daha iyi diyorlar marka konusunda da yardimci olur musunuz

Mama için soruyorsanız ilk bebeğimde cam kullanmıştım ama kendi suluğu fln bebek için olan plastiklerdi. İkincide kiwinin biberonunu kullandım plastik olan. Büyüsün chicco suluğunu alacam inşallah :smiling_face_with_three_hearts: Şimdi büyüdükçe kendi içebiliyor duruma gelince plastik daha iyi neden derseniz iki kere almamış olursunuz ve camın kırılma ihtimali oluyor.Sinirlenince atıyorlar​:rofl:Aventi çok övüyorlar ama alıp kullanmış değilim.

Chicco natural feeling öneriyorum iki çocuğumu da onunla büyüttüm. Ben mama kullanmadım hiç ama sagdigim sütleri biberonla verdim. Ucuda anne memesi formunda olduğu için meme yada biberon reddi yasamiyorsun. Tavsiyemdir.

Canım Como tomo marka kullandı arkadaşım. Meme ucu anne meme ucuyla birebir. Yavaş alışlı ve çift hava deliği olduğu için antikolik biberon. Ayrıca ağzı çok geniş olduğu için elini sokup temizlemesi çok rahat oluyor. Malzemeside silikon. Bende ondan aldım bakalım deneyimleyeceğim. Araştırmanı öneririm :cherry_blossom:

Bu arada avent için ben meme reddi yaşayan çok gördüm de duydum da. Biraz da bebeğe göre değişiyor sanırım.

Ben avent kullandım iki çocugumda da gayet kullanışlıydı

Evet bir arkadssim beni dinlemedi avdnt aldi bebeği emmeyi bıraktı resmen biberon annesi oldu..

Ben cam avent kullanıyorum gayet memnunum

Aventin plastiğinin de kaliteliği olduğunu söylüyorlar çoğunlukla ben bir küçük boy bir de büyük boyunu aldım plastik duruma göre bir adette cam alabilirsin

Chicco icin aksini soyleyip avent icin anne memesine benziyor diyorlardi o yuzden sordum bunu

Ben de oyle dusunuyorum

Ben kullanıyorum dur görsel atayım

Teşekkür ederim​:heart: memeden mama gelme hızı ve azlığı anne meme ucuyla benzer mi diyosunuz fazla veya az gelince kotu oluyor çünkü oyle diyorlar

Bendeki 0-6 ay.. ilk 6 aylık süreçte Bebek annesini ne kadar emebiliyorsa o kadar biberondan geliyor.. ve şekli anne memesine çok benzediği için meme reddi hiç yaşamadım müthiş memnun kaldım.. Soran herkese öneriyorum.

Eğer biberonla beslerken az gelirse Bebek yorulur ve biberonu reddeder.. yada çok gelirse biberonu emmek dahackolay gelir ve anneyi reddetme yaşanabilir.. ayrıca çok gelirse genzine kaçma ihtimali de var

Anladim bahsettiginiz chicco marka biberon degil mi? Çok teşekkür ederim. Peki Büyüğünü alsam aynı mı olur yoksa mama akış hızı boyutuna göre değişiyor mu acaba

Ay araliklarina göre almanız gerekir. O-6 6-18 ay gibi. İllaki büyük modeli ve + başlıklar vardır. Ben büyüğü ilk oglandan kalma var diye küçük almıştım. Evet Chicco marka