Kizlar 19. Haftadayım 3 hafta önce doktorum bebeğin eşi aşağıda ama yukarı çıkar erken dedi o 3 hafta çok kanama geçirdim son 1 haftadır azalma var ama yine kanamam devam ediyor bu durumu yaşayıp kanamalarınız ne kadar sürdü yaşayanlar yardımcı olabilir mi ? Ya da bebeğinizin eşi yukarı çıktı mı ?
Merhaba aramıza hoş geldin. Plasenta previa sık görülen bir durum değildir. Forumda bu durumu yaşayan varsa cevap verecektir. Ancak bu durum hakkında daha fazla bilgi almak istersen aşağıdaki yazıyı okuyabilirsin.
@Fatmaasilmert hoş geldiniz geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim inşallah bakalım sabah kontrolum var inşallah hayırlı haberler alırım dua edin bana da mübarek gecede nolur
İnşallah güzel haberler alırsın canım
Merhaba Bende de aşağıda idi 18 haftada Öyrənmişdim aşağıda Olduğunu Bende kanama.olmamisdi Yatak İstirahəti ediyordum Hep uzanakli şekilde Davam etdim 24 Haftaya Kadar kalikdi Sizde çalışın Uzanakli olun İnşallah sizde de kalikir genelde 24 Haftaya Kadar kalikir Doktorda Bana Yatak istirahəti önermisdi Ayaklarım Yukarida ancaq uzanarak Atlatdim bu durumu inşallah sizde atlatirsiz Amma bende kanama.Olmamisdi Sadəcə aşağıda Olduğu icin
Merhaba @Fatmaasilmert hoşgeldiniz Benim 3 gün kanamam oldu, 16. Haftada yukarı çıktı