Lütfen başa tutturulan bir gönderi olsun Selam kızlar, 6 senelik evliyim hiç çocuğum yok tüp bebekle hamile kaldığım bu gebeligimde 3 hafta önce büyük bir kanama yaşadım. Bugünde plasenta zarlarinda bebekten ayrılma başlamış 19. Haftadayim. Tedavisi yok sadece yatarak beklemek erken doğum riski bebek ölümü ve anne ölümü riski var. Başına gelmiş olan yada bir ailesi yada bir tanıdığın başına gelmiş olan var mı ? Gören herkes duasını benden ve bebeğimden esirgemesin
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah siz ve bebeğiniz bu durumdan sağ salim tez zamanda çıkın inşallah
Amiin inşallah
Dualarım seninle canım benim hiç üzülme olanda da olmayanda hayr vardır. Morali yüksek tut. Bebeğinle bol bol konuş
Allah razı olsun elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum ama istemsiz şekilde moral yerinde olmuyor senelerin bekleyişi ve belirsizlik çok zor çok
Allah yardımcın olsun inşaAllah bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım . Allah büyük umudunu kayb etme inşaAllah gönlünce olur herşey
Allah yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı güzel haberler almak nasip olur dualarımız sizinle
Allah razı olsun
Rabbim yardımcın olsun Büyük Cevşen Tahmidiye duasını okuyun veya dinleyin Meryem Yusuf yasin sürelerini de bol bol okuyun endişe etmeyin sadece Allah’a güvenin teslimiyetle duanız yeşerecektir her duadan sonra Hz. Muhammed sav yüzü suyu hürmetine Hz Aişe Hz Fatıma Hz Meryem Hz Havva ve tüm annelerimizin hürmetine yarattığın varlıklar adedince yarattığın melekler ve Salih kulların adedince seni zikreden her bir zerre adedince sana açılan eller adedince anne olmayı bekleyip göz yaşı döken kardeşlerimizin göz yaşları adedince amin amin amin diyerek tamamlayın Allah’ın izniyle perdesiz şekilde yaradana ulaşacaktır Rabbim bizi huzuruna kabul eylesin
Karnınızı tutarak bol bol kelimei tevhid şehadet ve salavat getirin Allah’ın isimlerini okuyun bebek size siz bebeğe daha çok bağlanacak daha sağlıklı olacaksinizdir İman ettik tevekkül ettik sabrettik elhamdülillah benim de riskim çok fazla kardeşim yürümek bile yasaklandı hastaneden çıkış verildikten sonra sadece temel ihtiyaclar için kalkıyorum yerimden Rabbim hepimizi korusun yavrularımızı hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin
Küçük Cevşen de okuyabilirsiniz abdestsiz de okunuyor
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah duamız seninle bol bol salavat oku elini karnına koyarak bak iyi olacak inşallah annesi Allah in izniyle
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım rabbim yardımcın olsun Allahım herkese hayırlı kapılar açsın
Damla cok gecmis olsun plasenta previa Var galiba bendede vardi ayni SIkayet Bebegin esi asagidaydi gitti bide sezeryan dikisimin icine de kaynadi rabbime bol dua ettim Ebelerin dedigini dogum doktorlarini Dinledim o kadar normal bi hamilelik gecirdimki Risk var diyceklerine bana dedikleri bi tim Grup hazir ve kan bulunduruyolar. Yani korkmana gerek yok dediler 41 haftamda Cok hizli bi sekilde gelisen dogumum gerceklesti. Korma yani. Ilk defa duydugumuz icin boyle seyleri Endiseleniyorsun. Senin sadece dikkat etmen gerek kanaman Olmamasi Bazi seylerden sakin 5 kilodan agir kaldirma Egzersiz yapma daha basit seyler Yapma Cinsel iliskide bulunma Merdiven in cik ama onun bana cok faydasi Oldu. Sen hastaneyle gorus hazirlikli olun de Kan gurubunu ver en az 10 unite hazirlamislardi Bana. Gecmis olsun canim ama aklina getirme Oyle seyleri keyfini cikar. Olumcul bi hastalik degil sonucta. Kan bulundurduktan sonra hic bisey olmaz Allah izin verirse bolbol dua et.
Oy canim Rabbim safi ismiyle sana ve bebgine sifalsr versin kotuyu dusunme bol bol dua zikir aglayarak vs cok cok uzme sakin kendini tek basina kaldiginda kotu dusuncelere dalip strese sokma kurban olduğum Rabbim icin hic bir sey ne zor gelir ne de imkansiz bol bol duaya zikire saril dualarimiz tum hamilelerle Rabbim sana ve tum gebe kardeslerimize sagliklica bebeklerine kavusmayi ve saglikli uzun omurler nasip etsin amin amin amin ecmain 🩷
Bol bol ediyorum devam da edicem Allah razı olsun
Çok teşekkür ediyorum çok sağolasın. Bende plasenta abruptia var yani bebeğin eşinin ayrilmasi previa dan daha zor birşey plasenta yukarı çıkma ihtimali var ama plasenta abruptia da ayrılmaya başlandığında tedavisi yok erken doğum ile bebek ve anne kaybı çok yüksekmiş kaç doktora gittim hepsi aynı konuştu kafam o kadar dolu ki iki gündür başımın ağrısı gitmedi onkadar çaresiz hissediyorum ki kendimi
Aminnnn Allah razı olsun
Estağfurullah ne demek hepimizden de razi olsun sikilirsan daralirsan biz buradayiz inşallah yazabilirsin her zaman
Cok gecmis olsun eltim ayni durumdaydi 31.haftada dogum oldu ama kendide bebegide cok iyiler cok şükür.1 ay kadar küvezde kaldi bebek ama toparladi hemen.bol bol dua et aklina kötü birsey getirmemeye calis.