Plasenta aşağıda

Kızlar 5 aylık hamileyim dün kontrole gittim doktor plasenta aşağıya kaymış dedi sonra kanaman oldu mu diye sordu ben de olmadı dedim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu sonradan tekrar yukarı döner mi biraz endişelendim

Arkadaşım da olmuştu dinlenmen lazım sürekli 24. Haftadan sonra yukarı çıkıyor

İnternette cok kötü seyler yazıyor endişelendim

Benimde aynı plesantasi rahim ağzını kapatiyomus 26haftalik hamileyim ve henüz yukarı çıkmadı inşallah çıkar diyelim

1 Beğeni

Benimde cuma günü aşağıda dedi kontrollerini aksatma takipte kal dedi bebek rahime doğru büyüdükçe oda gider yukarı dedi takip edip gorucez dedi bakalım

İnşallah

İnşallah çıkar yukarı

İnşallah sıkıntılı durumlardayiz ama olsun 3 normalden sonra 4.sezeryan olur

24+5 deyim Rahime çok yakın dedi hareket yasaklandı yatış dedi doğum için yurtdışına gideceğim çok korkuyorum

Benimde plasenta aşağıda 34 haftalık olduk artık yukarı çıkmaz dedi hatta plasenta rahmi kapatıyor bunada plasenta previa olduğumu söyledi ama gebelik ilerledikçe yukarı çıkan varmış kendine dikkat etmen gerek olabildiğince dinlen bence ve stres sıkıntıdan uzak dur

Herhangi bi kanama yaşadın mı canım benimde bana rahmi kapatmıyor ama aşağıda dedi doktorum 33 haftalık benimde

Benimde aynı çıkmadı yukarı inş sizin çıkar 35 haftalık olduk ve doğumum sezeryan olucak malesef ki nette yazılan gibi değil kendinizi fazla yormayın yeter dinlenmek en iyisi hem bebek için hem sizin için

1 Beğeni

Evet yaşadım bu yüzden 5 gün hastanede yattım sonra sürekli ilaç kullandım sonra olmadı kesildi cuma günü doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek

Kanama olmadı hiç şükür

1 Beğeni

Kötü etkilemek istemem ama bende de 26 da rahim ağzının 1.5 cm lik kısmını kapatıyordu 32 oldum hâlâ bir değişim yok 37 de vajinal ultrasonla bakıp normal doğum olur ya da olmaz dicek doktorum bekliyorum 37 yi bende

Benim de hiç kanamam olmadı bu zamana kadar kiminde yukarı çıkıyor kiminde çıkmıyor çıkmadı demekki nasibimde sezeryan varmış sağlıkla gelsın de fark etmiyor sezeryan normal olması

1 Beğeni