Arkadaş pcos hastayım normalde çok zor çocuk sahibi olacağımı söylemişti doktor fakat hamile kaldım. Düşük riskim ve kanamalarım vardı. İğne ve ilaç kullandım şu an durdu ama ara ara lekelenme şeklinde geliyor. Bebeğime karşı suçluluk duygusu içindeyim. İlk başta istememiştim çünkü bebeğimin olması bu evlilikten gitmemi ve bosanmami engelleyebilir diye düşündüm. Maalesef yanlış bir evlilik yaptığımın farkına vardım. Özellikle bu dönemde eşim tarafından yalnız bırakıldım psikolojik olarak çok kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum…
Saglikla kucagina alırsın insallah doktor çok zor demis senin mucizen olmus insallah sorunsuz ilerler sürecin Esimle ciddi bi sorunum yoktu ama bende de benzer dusunceler vardi yeni evliyim tabi oluyor bazı anlasmazliklar alisma süreci Bende cok isterken vazgecmistim evliligim nasıl olucak endiselerim vardi hamile oldugumu ogrenince istemedim bunalima girdim evlilik hakkindaki endiselerim bebek icin olustu cok gergin ve kaygılıydim bebegim olana kadar duzelmeseydi alıp bebegimi fidecektim ailem falan destekci benim esimde biliyor bu durumu oturup esimle konusarak bazende tartisarak arada bagrisarak arada dertleserek guzellikle sevgiyle bir sekilde yoluna koyduk anlastik bende sakinlestim uzerine gitmeyi bıraktım onun kendi gelmeye basladi silkelendi bi ne yapiyorum dedi duzeldi Esiniz sizi nasıl yalniz biraktı
Ne kadar suredir evlisiniz kac yasindasiniz
Büşra teşekkür ederim. Umarım her şey güzel olur. Terapi almaya başladim. Tek başıma üstesinden gelebilecek gücü kendimde göremedim. Bizim problemimiz zaten konuşamamak. Kırıp döküyor sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmek istiyor. Ben hiçbir şey olmamış gibi devam edemediğim için de beni suçluyor. Maalesef kendimi yalnız hissediyorum. Anlaşılmamış, birikmiş, üstü kapatılmış o kadar çok şey var ki… Umarım her şey yoluna girer. Yalnız benim için değil benim gibi hisseden tüm kadınlar için…
29 yaşındayım 1,5 yıldır evliyiz
Yazdıklarını üzülerek okudum kenini yalnız hissettiğin için rabbimjn sana armağanı hamileliğini üzülerek geçirme canım vardır bunda da bir hayır belki eşinin kendisini düzeltmesi için bir sebeb olucak bebeğinin olması mutsuz bir evlilik sürdüreceğini sana dusundurmesin gitmek istersen yine gidersin
Aslında Seni çok iyi anlıyorum bazı dönemlerde bazı iliskilerde yasiyoruz kadın olarak ne istediginden emin olmayan insanlarla beraber olabiliyoruz evliligimde boyle bir sey yasamadim ama karsima cikan insanlarla yasadim anlasilmamak dinlenmemek sürekli suclu problemli pozisyona dusmek verdigin deger kadar deger görmemek yıpratici oluyor en cokta yıpratan deger vermek istemeyen anlamak istemeyen insandan anlasilmayi beklemek yoruyor tüketiyor tabiki iliski yurutmek istedigin icin bu cabayi veriyorsun tek basına çırpınıp duruyorsun destek aldigim zamanlar oldu cokta iyi oldu bitirdim arkama bakmadim gittim senin durumunun zorlugu evli ve hamile olman caresizlige yalnizliga cözum bulamamana sebep oluyor yalniz degilsin seni anlıyorum insallah huzura mutluluga ic huzura kavusursun zor gunlerin arkanda kalır arkadasım evlilikler süprix yumurta gibi biraz ne vikacak nereye gidecek yasamadan bilemezsin
Nacizane tavsiyem şuanda sadece kendi sağlığına ve bebeğine odaklan. Eşini ve sorunlarını rafa kaldır. Boşanmayı da doğumdan sonra düşünürsün.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım bu dönemi sağlıkla atlatirim.
Teşekkür ederim
Büşra destegin için çok teşekkür ederim sen iyi bir insansın umarım her zaman karşına senin gibi iyi insanlar çıkar
Tesekkur ederim allah hepimizin colugumuzun cocugumuzun karsisina hep iyi insanlar cikarsin