Pişik nasıl geçer

Merhaba kizlar 20 günlük oğluşum var poposu pişik oldu ya altını temizlerken çok agliyo ıslak mendili bıraktım 2 gündür pamuğu ıslatıp temizliyorum sonra bepantol kremle pudra sürüyorum ama gecmiyo ne yapiym başka sizce

2 Beğeni

Zeytinyağı sür iyi geliyor birde altını açınca hemen bezini bağlama poposu kurusun iyice sonra bağla

1 Beğeni

Mumkun oldigunca kuru tut ki iyilessin canim silip kurulayinca pudra dok sadece nemli kaldikca iylesmez

1 Beğeni

Bebeklerde pudra sakincali diye biliyorum tabi tercih meselesi. Bepanthol ise yaramiyor maalesef. Hametan mavi kutu kullanmistim iki kullanimda gecmişti. Bide altini yikayip iyi kurularsaniz daha iyi. Onun harici pamuk . Ama iyi hava almasi sart .

1 Beğeni

Pudrayi yuzune boynuna surerseniz tabiki sakincali nefesine kacmamasi lazim poposuna dokucek zaten

2 Beğeni

Sudocrem al canim kesinlikle. Cok iyi geliyor. Bir de islak mendille sildikten sonra kuru pamukla kurula oyle krem sur bezini bagla.

1 Beğeni

Poposundan da vajinal veya anus yoluyla vucuda giriyor ama . Ben sadece soyledim tercih meselesi tabikide

1 Beğeni

Pudra sürmüştüm bende 2 güne geöti ama diğerleri de geçirir belki zararlınoldıgunj bilmiyordum

2 Beğeni

@Esssra burda arko tüp kremin yeşil olan varya eskilerden onun çok iyi geldiğini okumuştum kullanan birinden ucuz bı krem eskiden bakkallarda olurdu

2 Beğeni

Evet buda cok iyi alternatif

1 Beğeni

Kendiside yazmis zaten krem ve pudra diye aynen tercih meselesi tabi yikanmadan kullanilan islak mendil kadar zarar verceginide sanmiorum

1 Beğeni

Hergun mutlaka banyo yaptırın ve altını sık sık açın sıcaktan olmuştur geçmiş olsun

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim önerileriniz için​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Hametan birebir bebeğim yoğun bakımdaydi altı kıpkırmızı bildiğiniz kanıyordu hametan kullandım dışı sarılı olan birebir bı kaç gün kullanın altını sık değiştirin direk faydasını görürsünüz Bepanthol pişik önlemek için dedi doktor ama hametan olan pisigi geçirmek içinmiş ben çok faydasını gördüm

1 Beğeni

Zeytinyağlı kantaron yağı varsa sudokrem en iyisi hiç bişi yoksa sanayağı ben çok çaresiz kaldığımda duymuştum onu sürdüm iyi geldi mümnküm oldukça yıka zaten havalar sıcak ve havluyla kurula tampon yap rahatlicaktır ama çokda soğuk olmasın idrar zoru olabilir bu seferde geçmiş olsun pudra bence pek işe yapamıyor

Zeytinyağı gece sür sabaha bişi kalmaz

Bu krem bire bir pişiğe

1 Beğeni

Sudocrem diyorum başka bir şey demiyorum… 2 surmede etki gösteriyor

1 Beğeni

Doğru gerçekten dun eşim aldı geceden sabaha geçmişti teşekkürler :cherry_blossom:

1 Beğeni

Homm bitkiselin bllı kremi var yara yanık pişik gibi herşeye kullanılan bir krem bak iki çocuk büyüttüm bir kere sürünce ikinciye gerek bile kalmıyor biliyormusun doğum yapacağım için bitane aldım koydum kenara diğer pişik kremleri yerine onu kullanacağım zeytinyağı bal ve diğer krem özellikleri var doğal olduğu için doktorum kullan dedi şiddetle öneriyorum