Pişik kremi ve ateş ölçer ne aldınız

Ne aldınız ne önerirsiniz doğuma 2 ay kaldı hala ateş ölçer de almadım alan varsa yorum yapabilir misiniz :pray::hibiscus:

Sdokrem pişik için çok iyi kol altı ateş ölçerlerde Dada sağlıklı ama 2 tane olması daha iyi uzaktan Ateş ölçerler pekde iyi sonuç vermiyor

1 Beğeni

İnteenetten birini eczaneden almistim ates olcer ikiside iyi ilk gebelikte aldim hala kullaniyirum pisik icinse bepantol derim baska bisey demem temassiz olan var ates olcer trendyolada yaz cok satanlarda var

1 Beğeni

Arko tüp krem pişiğe bire bir yeşil ambalajlı olan, ateş ölçer de temassız olan daha kullanışlı

170 tl şuan o mu

165 yaziyor aynen birde gucun yeterse eczanedende iyi bir marka al iki tane olsun bendede iki var

1 Beğeni

Ateş ölçerde temassız olanları önermiyorlar klasik olanları öneriyorlar daha doğru sonuç veriyormuş o yüzden ben ondan aldım pişik kremi de bephantol ve mustela deniycem bebeğin cildine ne iyi gelecek belli olmuyor malum :face_holding_back_tears:

Ares ölçer Omron markasından memnunum. Arkadaşım hediye etmişti. Pişik kremi de Bübchen kesinlikle öneririm

Ateş ölçer kesınlıkle OMRON

Pişik kremı daha almadım ama MUSTELA düşünüyorum

1 Beğeni

Bu mu acaba

Bu mu acaba

1 Beğeni

Bunu da aldım bi de kulaktan ölçeni aldım . Çok araştırdık.

1 Beğeni

İlk etapta ikisini de almam gerekşr mi sizce

1 Beğeni

Kulaktan ölçen dediğinizin resmi varmı bulamadım onu trenyoldan mı almıştınız

Evet bu benim aldığım .

1 Beğeni

Ben ıkısınıde aldım emınım sonra alacaktım o yüzden şimdiden aldım . Koltuk altından ölçen uygun 260 tl aldım trendyoldan

Şuan 180 tl aynıdır galiba

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Pişik Kremi sebamed aldım ateş ölçer evde vardi koltuk altı olandan onu kullanacağım