Merhaba bebeginiz icin bez islak mendil pisik kremi şampuan hangi markalari kullandınız internetten mi satın aldiniz
Ben kozmetikte İnternete güvenmiyorum bi kere malesef ki sahte ürünle karşılaştım ve iade kabul etmediler, indirim takip edip civil ve e bebekten aldım bez prima premium care, ıslak mendil molfix yeni doğan ne olur ne olmaz diye aldım ama pamuk ıslatıp kullanacağım ilk etapta ,pişik kremi şampuan vs tüm kozmetikleri ve deterjanı ecowell tercih ettim en çok önerilenler olduğu için incia da alabilirdim ama indirimli olan ecowelldi bunlar bitsin inşallah incia ya da şans vereceğim
Bez ve ıslak mendil sleepy sampuan dalin Pısık ktemı Bepanthol
Bez goon
Islak mendil yenidoğan zamanı pamuk ve yenidoğan Islak mendili kullandım ama simdi elime ne gelirse onu kullanıyorum
Şampuan hipp
Pişik kremi hepsini deniyorum
Şampuan ve sabun olarak DALİN aldık.
Pişik kremi olarak bephantol
Bez olarak sleepy ve Pampers ten memnunuz
Bez olarak slepy aldım Pişik kremi olarak sebamed serisini aldım Şampuan henüz almadım , hemşire arkadaşım dalinin iyi olmadığını söylemişti bebekken en az 2 yaşından sonra kullan dedi o yüzden hala kararsızım belki medical eczaneden alırım diye düşünüyorum
Bez sleepy, vücut urunleri mustela, islak mendil izotonik sulu yenidoğan icin olanlardan bir adet alıp ıslak pamuk kullanacağım.
Ecowell bulursan içerigi temiz canım ben bulamadım o yüzden siveno aldım sivenonun.urunleri de içerik bakımından temiz. Deterjanıni da aldım hatta kullandım çok bir kokusu yok ilk makineden çıkarken bı kokusu var sonra kalıcı değil koku istiyorsan tercih etme ama içeriği temiz ve doğal o yönden ben sevdim.
Yanlış kişiye yanıt verdiniz
Ah pardon
Bez = molfix Islak mendil = sleepy naturel yeni doğan Şampuan = incia %100 organik sampuan Pişik kremi = sudocream Deterjan = incia
Pişik kremi bepanthol baby tercih ettim ben ve kızım gelmeden onun pişik kremini kullanmak zorunda kaldım gerçekten ben bile memnun kaldım şampuan olarak mustela en temiz içerikli o diyorlar bez bence tamamen bebeğin cilt yapısıyla alakalı sleppy aldım ama bakalım 2 hafta sonra kullanmak nasip olucak
Islak mendil sleepy aldım şampuan Dalin marka pişik kremi şimdilik hametan aldım bebişin tenine uymazsa degiştiricem bezi de göbek oyuntulu aldım internetten almadım güvenli olmuyor
Pisik hametan Bez molfix İslak mendil sleepy yeni doğan ama tahriş etti buyuk pamuk alıyorum suyla islatip onla siliyorum
Yeni doğan da dalini hemen önermiyor lar 2 yaşından sonra diyorlar bi araştırın isterseniz
Sebebi ne Dalin şampuan ph 5 nötr bebekler için de ph 7 nötr olması yeterli
Hemşire bir arkadaşım içinde civa olduğunu , bu nedenle yeni doğanlara verilmediğini söylemişti bende almıştım , o öyle söylediği için kendim kullandım
Hangi marka daha iyi peki ilk gebelik olduğu için
Ben sebamed’in şampuanını aldım , uny baby için de temiz içerikli olduğunu söyleyenler var. Ama bu ikisi dışında bende başka marka almayı düşünmüyorum. En çok tercih edilen ker bunlar. Benimde ilk gebelik. Yavaş yavaş öğreneceğiz kadın formlarını incele çok paylaşım var bu konularla ilgili
Mustelanın şampuan ve bakım kremlerini aldım sleppy bez altını silmek için ise pamuk aldım kıyafetleri için Dalin yeni doğan sıvı deterjan ve uni baby sıvı deteryanı aldım ikisi de kokusuz