Merhaba kızlar. Bir haftadır bel ağrılarım başladı pilates topu alıp egzersizler yapmak istiyorum. Kullanan var mı iyi geliyor mu?
1 Beğeni
Ben plates topunu dinlenmek için kullanıyordum daha çok squad sonrası dinlenmek için oturup dairesel hareketlerler yapıyordum
1 Beğeni
@Narmin_n merhaba Pilates topu, bu dönemde birçok anne adayının başvurduğu bir yöntem. Kullanan birçok kişi, bel ağrılarında hafifleme ve genel olarak daha rahat bir hamilelik süreci yaşadığını söylüyor.
Pilates topunun faydaları arasında:
- Bel ve sırt ağrılarını azaltma: Top üzerinde farklı pozisyonlar alarak omurgaya gelen yükü dağıtabilirsin.
- Duruşu düzeltme: Hamilelik sırasında değişen vücut ağırlık merkezini dengelemeye yardımcı olur.
- Pelvik taban kaslarını güçlendirme: Doğum için önemli olan Pilates topu, bu dönemde birçok anne adayının başvurduğu bir yöntem. Kullanan birçok kişi, bel ağrılarında hafifleme ve genel olarak daha rahat bir hamilelik süreci yaşadığını söylüyor. Pilates topunun faydaları arasında: Top üzerinde farklı pozisyonlar alarak omurgaya gelen yükü dağıtabilirsin.Hamilelik sırasında değişen vücut ağırlık merkezini dengelemeye yardımcı olur.Doğum için önemli olan pelvik taban kaslarını çalıştırır. Vücudunu daha esnek hale getirir ve doğum sürecini kolaylaştırabilir.
1 Beğeni
Teşekkürler ben de alıp kullanicam
2 Beğeni