Kızlar doğum çantanız için ne kumaşta pijama takımı seçtiniz? Malum doğumum ocak sonu olacak. Hastaneler sıcak oluyor mu? Yoksa polar pijama mi tercih etmeliyim? Aslinda rahat ince seçmek istiyorum ama . Ocak sonu için polar mi daha iyi olur
Doğumhane sürekli soğuk oluyor ve doğumdan sonra da çok kan kaybın olduğu için çok üşüyorsun canım. Bence hem polar al hem de penye kumaş al yanına
Merhaba ben pamuklu tercih ettim klimadan sıcak hava gelecektir. Çok kalın alırsanız bu sefer de çok sıcak gelebilir. Bence hırka almanız daha iyi olabilir
Bizim doğumhanede klima vardı soĝuk hava üflüyordu ama bana yetmiyirdu ameliyathane çok soğuktu. Sezaryen olan her hanıma yanında battaniye taşımasını öneriyorum ben temmuz ayında iyi ki götürmüşüm
Ben Aralık’ta doğum yapmıştım pamuklu kısa kollu tercih etmiştim yanımda hırka vardı ama doğumdan sonra pek usumedim tersine sıcak basıyordu sonrasında biraz üşüme gelmişti hirkam ve battaniyeyle halletmistim.Ne olur ne olmaz @NURAN a katılıyorum her ikisi de yanında bulunsun
Ben sıcağa gelemeyen biri olarak uzun kollu penye pijama tercih edeceğim. Üzerime de ya peluş sabahlık tarzı ya da hırka tarzı bir şey götürürüm. Eğer daha da yanarsam emzirme atletiyle durmayı düşünüyorum
Ben 2 tane pamuklu gecelik koydum 2 tane önden dügmeli açılıp emzirmek kolay olsun diye pijama koydum birde ten tene temas etmek bebege de iyi gelir kolay olur dedim alt 1tane polarli kalın pijama koydum sırtım üşür diye yelek koydum patik koydum çorap koydum sıcak tutcak
Ben de öyle söylüyordum neden yanıma hırka almadım dedim üstelik temmuz sıcağıydı. Bir hafta sonra 49 derece ile rekor kıran şehir oldu millet ne kadar sıcak derken bana çok ideal bir sıcaklıktı
Yaa kışın belki hastane sıcak olur normalde çok sıcak oluyor çünkü benim arkadaşım da ocakta doğum yapmıştı, sezaryenden çıkınca ayaklarım çok üşüyor demişti ama ayaklarını ısıtmak için tuttuğumda sıcacıktı hissetmediği için öyle geliyor sanırım, uyuşukluktan olabilir mi ki acaba
Kuzum normal doğum yapmama rağmen ben de çok üşüdüm doğumdan çıkınca. Anestezi vs de almadım yani biliyorsunuz. Doğumhane çok soğuk oluyor
Uff mecbur alacağız kalın şeyler o zaman ben yine penye pijama alayım, üzerime kalın hırka alayım o zaman
Ben bu ikisini tercih ettim gerçekten hastaneler çok sıcak oluyor odalarda kılımalar var zaten yine kalın polar hırkada koydum üşürsem diye ama en çok ben ayaktan üşüdügüm için patikte koydum.
Servisin en güzel en şık annesi siz olacaksınız