Pıhtılaşma yatkınlığı ve plesanta previa

Merhaba Kızlar Bugün Benim Detaylı Ulturasonum.vardi Bakıldi Bebek 25 hafta 4 günlük Hərşey normal soylendi Çok şükür Bebekde problem yok sağlıkli bir bebek Bebeyin esi Plastena previa erkən yaşlanmış Acaba boyle bi şeylə karsilasan oldumu Hamiləlik sürecinde çok korkuyorum acaba duzelirmi Doktura yarın Gidicem Telfonda konusdum Bende kan pihiltasmasi vardı iynə vurduruyordum Doktur söyledi Ondan ola bilir bide zülal olunca oyle oluyormus lütfen bilgisi olan bilgi verirmi Boyle olubda sağlıkli bebeyini kucagina alan oldumu

1 Beğeni

Bende pıhtılaşma yatkınlığı vardı ama erken yaşlanma ne demek

1 Beğeni

Bebek esi oluyor ya Canim O erkən yaşlanmış Kalinlasma.olusmus ve erkən yaşlanmış Bakalım Yarın Doktorum ne soyluyecek inşallah iyi olur çok korkuyorum :pensive:

1 Beğeni

İnşaallah güzel haberler alırsınız​:palms_up_together:

1 Beğeni

İnşallah tesekur ederim

2 Beğeni

Kızlar ben bugün Doktora Gitdim Bir sürü ilaç flaan yazdi 28 haftasinda Gel Ciyər açıcı iynə yapali.dedi doktor 9 aya çatmaz Erkən Götürmək lazım dedi bebeyi en azı 8 ayİ Beklemek lazım O zaman Doktur söyledi bəbəyi alırsak bir sorun olmaz ciyer açıcı iynenide vuruyor ki bebek dünyaya gelirse bi sorun olmasın bakalım nasil Olucak Dua edin bana lütfen kızlar

1 Beğeni