Pıhtılaşma yatkınlığı ve amniyon sıvısının bulanık olması

Sordugun icin sag ol canim.Her sey yolunda diyemem,bebek iyi ama,kan pıhtılaşmam var ve suyum bulanmis,Hic bir hastalik yasamadim bu aylarda enfeksiyondan olmus diyor doktor.sadece dis ağrisi çekdim disim iltihaplanmisdi acaba o yuzdenmi bulanmis bilemedim.Ozelden yardimci ola bilirmisin bana?

2 Beğeni

Olsun canim burdanda sora bilirim.Sen su bulanikliği icin tedavi gordunmu?igne,serum falan?temizlenmesi icin ne onerdi doktorun?

2 Beğeni

Benim doktorum cok korkutdu beni,bebek gıdalanamiyacak falan dedi,cok kotuyum,antibiotik ıgne yazdi,ama alerji oldum kestik.ilacini yazdi onada alerji oldum.nasil temizlenir bu su baska yolla.Cok korkuyorum

2 Beğeni

Kan pihtilasmasi icin limonlu su tuketiyorum Bundan oncede oyle duzeltmisdim ilaç almadim bunun icin.Gecdi simdi yine pihtilasma var.ama bulanikligi nasil gideririm bilmiyorum

2 Beğeni

Evet suyum bulandı. Benim 38 39°derece lik ateşim vardı . O yüzden bulanmıştı. Doktorum ilaç yazdi ama bebegin gelişimi icin. Suyunun bulandiğı icin birşey yazmadı.

Sadece doguma kadar uzan dinlen dedi En onemliside. Su cok iç dedi. Bebegin suyu degişiliyor 3 saatden bir degişildiyi zaman yeni su olsun diye suyu bol bol ic dedi. Bende iciyorum. bebegimin hareketleri zayiflamıştı o zamanlar (bulandiğı zaman yani.) Ama suyu bol bol ictikden sonra gercekten hareketleri duzeldi şükür.

2 Beğeni

korkmana gerek yok. Ben korkmuştum ama doktorum korkutacak bişey demedi. Sadece suyu bulanmış goruyormusum dikkat etseydin kendine qrip olmasaydın dedi. Moralim bozuldu ama sonra su falan ic duzelecek dedi. Sende oyle yap günde 2 ltr su icmekden kaçinma arkadaşım.

Mesela ben gun icinde iciyorum,ama valla saymiyorum kaç litr icdim diye.

Gun icinde iciyorum aksama kadar. Çaydan cok içerim.cay az tuketiyorum. Gece uyudugumda yanima surahiyi koyuyorum. Her tuvalete kalkdigimda sabaha kadar iciyorum. Yani sende oyle yap. Duzelecektir. inşallah da duzelir. Korkma sen

1 Beğeni

Anladim canim cok tesekkur ederim.Bebegin haraketleri su anda iyi baya haraketli hatta.benim suyum fazla,normadan cok yulsek dedi doktor.Suyu fazla icersem acaba bebegin suyunu dahada çoğaltirmi,

2 Beğeni

Bebegin suyu cogalirsa bebege zararı yok’ta. Ama normal doguma sebep olurmu bak işte onu bilemedim. Doktoruma sorup sana yazacagim bunun icin şimdi.

2 Beğeni

Bende internetde erken doğum ola bilir diye okudum.Ama bebege baska zarari varmi acaba.tesekkur ederim canim

2 Beğeni

Benim pıhtılaşma yatkınlığım vardı. Her gün kan sulandırıcı iğne kullandım. Suyun bulanıklığının gecmesi için bence bol bol su içmelisin. Bebek haftasına göre de öndeymiş bence korkma arkadaşım Sıradaki randevunuz ne zaman

2 Beğeni

Evet bende bol su içmeye çalisiyorum,doktor ilaç yazmak istemedi,biraz fazla ilaç yazmayi sevmiyor.Limonlu su içerek duzelte bilirsin dedi.bundan oncede oyle yapmisdim normale donmusdu.Su bulanikligi icinde serum asdiriyorum kendime 2 gundur.5 gun yapicam.Doktorumla son randevumu yapdim.16 agustos için beni ameliyyat olacağim hastaneye yonlendirdi.Son kontroller yapilacak ameliyyat icin.:palms_up_together:t2:

2 Beğeni

16 ağustosta bebek mi geliyor @baby_ugur

2 Beğeni

16 ağustosta son kontrolum yapilacak,ona gore karar verilecek,bebek 18-19 veya her sey yolunda ise 23 kesin alinacak.

2 Beğeni

Sanki ben doguracakmışım gibi heyecanlandım günu kesinleşince haber ver

2 Beğeni

Bende benden önce doğuracak olanlar için heyecanliyim​:joy:İnsAllah kesinlessin yazicam buraya

3 Beğeni