Merhabalar ben çok yeni katıldım aranıza
4+3 hamile olduğumu öğrendim. 3 ay önce 8 haftalıkken kalp atışı olmaması nedeniyle bir kürtaj operasyonu olmuştum. Polikistik over sendromum var adet günlerim hep düzenli olmasına rağmen. Doktorum pikos ve duphaston ilacıni 6 ay deneyelim demişti o süreçte ilk aydan hamile kalmıştım fakat belirttiğim nedenlerle gebelik süreci sonlanmisti.
Şimdi yeniden hamile olduğumu öğrendim ve clexane başladım bugün doktor tavsiyesi üzerine. Genetik testleri yaptırmıştım fakat sonuçları görmeden doktor her gün clexane önerdi. Aranızda kullanan var mıdır acaba daha önce ya da bir bilgisi olan ?
Teşekkürler herkese sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum
Daha önce düşük yapanlara bu tür kan sulandırıcı ilaçlar tavsiye edilebiliyor. Yeni bir düşük vakası yaşanmaması adına. Kritik eşiği aştıktan sonra doktorun ilacı sonlandırır veya bir süre daha kullanı isteyebilir. Doktorun direktiflerine harfiyen uymanıntavsiye ederim.
Benim de ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. Bende ekran sulandırıcı ilaç kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum 7 yıl önceydi
Teşekkürler bilgi için uymak istiyorum uyacağım da fakat kafam karıştı biraz test sonuçlarını görmediği için henüz
Düşükten sonra yaşadığın travmayı tahmin edebiliyorum. Aynı şeyleri bende yaşadım. Çok zor bir dönemdi. Belki oradan konuşması kolay diyebilirsin ama bu dönemde içini ferah tutman gerek. Kafana takmamaya çalış, rahat olman gerek. Böylece göreceksin bebiş sağlıkla gelecek inşallah
İnşallah ben de eşim de aynı korkuları hissediyoruz ama düşünmemeye çalışıyoruz çok teşekkür ederim
Gelişmelerden bizi haberdar et. Her zaman destek için buradayız
Geçmiş olsun.Gebeliğimi öğrendiğimiz haftadan 24 cü haftaya kadar dyufaston içtim.Ve hamileliğimin 19 cu haftasından 27 ci haftayına kadar clexsan kullandım.Benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı.
Çok teşekkürler, bebisinizle sağlıklı ömürler diliyorum duphaston ve clexane bir arada mi kullandınız? Bir de bugün ilk defa clexane kullandım eşim kolumdan yaptı, ama inanılmaz bir acısı oldu acaba normal midir ?
Evet ikisini bir arada kullandım.Ben kolumdan değil doktorum göbek deliği etrafından vur söylemişti,kendi kendime vuruyordum ben.Biraz acıyor evet hakklısınız ama doğru yerden vurulmazsa daha çok acıyor.Neden göbek etrafından yapmıyorsunuz?
Göbek etrafından biraz korktum açıkçası, eşim de kolumdan yapabileceğini söyledi o da korktu çünkü eczacı da hem kol hem göbekten yapabileceğimizi söylediği için koldan yaptik direkt
Göbeğide deneyin hangisi daha az acıtıyorsa oradan devam edin bence.Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun, herşeyin sizin için çok güzel olacağına inanıyorum
Hem hemşehirliyiz hem de aynı dertten muzdarip olmuşuz. Tüm sorularını cevaplayabilirim ben de düşük yaptım 3 ay sonra hamile kaldım. Genetik testte pıhtılaşma yatkınlığı çıktığı için oksapar 4000 kullandım. Şuan 3 aylık bebişim var.
İkimiz de eskişehirdeyiz ben merkeze geldiğimde istersen iğneyi uygulamayı gösterebilirim. İlk denemede çok acıtıyor. Konunun biraz daha yağlı kısmına vurman gerekiyor. Sol koldan örnek vereyim. Aşı izinin sol tarafını gör alttaki yağlı kısmı kavra hafif yukarı kaldır hafif eğim ile vur. Ben sandalyeden destek alıyordum. Göbeğimin de sağ veya sol al kısmına vuruyordum. Dönüşümlü vur. Bir sağ bir sol
@Cansu bebisinizle sağlıklı huzurlu ömrünüz olsunn ilk denememdi cidden ve çok acıttı, eşimi de korkutmak istemediğim için belli etmemeye çalıştım çünkü kendisi de korkuyordu yaparken
göbek beni biraz korkutuyor nedenini bilmiyorum ama mecbur kaldığım zaman ordan kendim vuracağım haftada bir İstanbul’a gidiyorum iş dolayısıyla çünkü
Eskişehirde olmanıza çok sevindim ben tam merkezdeyim bir gün tanışmayı ve tavsiyelerinizi çok isterim