Pıhtı seklinde kan

Arkadaşlar 11+3 haftalık gebeyim bir hafta önden gidiyormusuz dün lavaboya gittim ilkkez adet kanaması bir kanama geldi eşimi çağırdım sonrasında ceviz büyüklüğünde parça geldi hemen doktorumuzun yanında aldık soluğu.Doktor bebeğin kalp atışının olduğunu ultrasonda kanama alanı olmadığını söyledi yatış verdi bir hafta progestanini atlama dedi buna benzer durum yaşayan var mi

Ben bu durmu hala ara sira yaşiyorum 22 haftalikim doktor hemen pogestoron veriyor iyi oluyor

Peki sebep ne çok korkuyorum bayağı büyüktü kimseden duymamıştım bebeğimin kalbine bir şey olur diye çok korkuyorum

Pıhtı mi geldi benim ceviz büyüklüğündeydi

Kimse yaşamadı mi gerçekten bilen varsa lütfen yardımcı olsun

Canım çok geçmiş olsun, inan ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum.

Benzer durumu yaşayan birçok anne adayı var ve çoğu zaman bu tür kanamalar düşükle sonuçlanmadan geçiyor.

Doktorunun kalp atışını duyduğunu söylemesi ve kanama alanı olmaması çok güzel bir haber :folded_hands:t2: Progestanı düzenli kullanmak ve bol bol dinlenmek çok önemli bu dönemde.

Benzer şeyleri yaşayanlar genelde yatak istirahati ve ilaçlarla sağlıklı bir şekilde ilerliyor, sen de inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Moralini yüksek tutmaya çalış canım, korkma, yalnız değilsin :cherry_blossom:

1 Beğeni

İlk defa bu kadar büyük pıhtı geldiğini gördüm hiç yok çevremde

En çok korktuğum da bu gittiğim de kötü seyle karsilasmak

Bende yasadım 3aylık olarken. Sadece yat agır bısey kaldırma progestron ıc. Bırde ıyne vurdura bılırsın kanamaya karsı. Bende oldu o ıyne 20aylıga kadar. Sonra bırakdım. O kanamanın adı hematomadı. Sızde hematoma varmıs

Bende oldu 11+5 di hiç unutmam kanamam oldu (daha önce 2 düşüğüm olmuştu çok korkuyordum) bizde soluğu acilde aldık kalp atışı vardı kanama alanı gorunmuyordu progestan ve yatış verdiler 1 hafta yerimden hiç kalkmadim nerdeyse sadece tuvalete ve yemek yemeye kalktım bir kaç gün sonra kanamalarım azaldı bir haftaya hiç birseyim kalmadı bebeğim çok şükür sağlıklı doğdu şuan bebeğim 9 buçuk aylık oldu bile :smiling_face_with_three_hearts: sizde sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah bol bol dinlenin progestani aksatmayın bir kaç güne geçer kanamalarınız inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hiç kafana takma psikolojini iyi tut bu süreçte en önemli şey psikoloji ben öncesinde iki düşüğüm olmasına rağmen içimi ferah tuttum çok şükür sıkıntı olmadı

1 Beğeni

Kanamam hemen kesildi ama psikolojiyi atlatamadim çok teşekkür ediyorum güzel tenennileriniz icin

Darısı başıma tek korkum sonraki kontrolde umarım kötü bir şey demez Dr.um

Hiç ağır kaldıramıyorum umarım bir daha yaşamam teşekkür ediyorum

Kanaman da kesilmiş bak ne güzel daha korkmana gerek yok dikkatli ol yeterli hiç üzme kendini

Çok teşekkür ediyorum moral verdiniz inşallah bir daha yasamam

1 Beğeni

Ceviz buyukluynde diyil ama geliyor en son geldiynde doktor altan bakdi soyledi korkacak bi şey yok

Peki dokt size ilac iyne gibi bi şeyler verdimi? Ben hala ilac kulaniyorum

Progesteron iğnesi verdi bir kez kanamam ve büyük pihtim oldu sonra tamamen durdu ama korkutucuydu

Şükür ki durdu cocukun kalp atişi yerindeyse merak etme kotu şey olsaydi doktorunuz soylerdi saq salim alin kucaqnza İNŞALLAH