Merhaba biberon olarak philips avent düşünüyorum fakat şöyle bir durum var antikolik olanından almak istiyorum ama cam olarak mevcut değil peki kullanan varsa philips avent normal cam biberonunu alsam ayrıca kolik başlığıda satılıyor onu alıp cam olanında kullabilir miyim?
canim bu biberon cok guzel bunu tavsiye ederim cam ağır oluyor ben bundan aldim ve cevremde herkes bunu kullaniyor cok cok memnunlar cocugun gazı en aza iniyor
Sanırım @Cansu kullanıyordu.
Ama ben camdan yana değilim ağır oluyor ben,plastik olanını tercih ediyorum canım
Peki bişey daha sorayım bunun bi 0-6 ay olanı var bir de +1 ay olanı sizce hangisini almak daha mantıklı
Bence 0-6ay alın,ben +1 aldım ama kullanmadım ,sonra 0-6 ay aldım
Tamam o zaman bende öyle yapayım. Peki sonrası içinde almak gerekmiyor dimi? Yani 6 aydan sonra da kullanım olarak ne yapmak lazım
biberon değiştirme zamanı gelince evet alınıyor başkası,ilkinide atıyoruz,veya istersen saklaya bilirsin bebişin anı eşyaları içinde.
Teşekkür ederimm
Rica ederim
Ben Tommee Tippee ve mamajoo aldım anticolic olanını. Biberonu atmıyorsun sadece emzik kısmını değiştiriyorsun ayına göre. Ama Avent’in nasıl bilmiyorum.