1 Ağustos ta sezeryan doğumum olcak inşallah dualarinizi bekliyorum kizlar
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bize biran önce o mis kokusunu duymak için bekliyorum
Dualarım seninle birlikte canım güzel bir doğum geçirirsin inşallah
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bize
Amin sagol canım inşallah sende hayıriısıyla kucagına alırsın yavrunu,
Amin inşallah sagol canım
Sağlıkla al inşallah kucağına. Benim de 31 temmuzda sezeryan inşallah güzel geçer
İnşallah canım sagol sanada hayırlı dogumlar olsun,
Allah razı olsun
Benimde 1 Ağustos uygulamaya göre 1 Ağustos ama hala bir belirti yok ne gelen var ne giden bebek gelmek istemiyor 39+6 haftalık oldum ama yok ses seda sizinki sezeryan mi
Evet canım sezeryan ikinci dogumum sanada hayırlı saglıklı dogum dilerim,
Amin inşallah teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi sizde sağlıklı bir şekilde çıkın doğumdan
Ben de 40+1 im belirti yok . Bugün sezeryana giriyorum inşallah 2 de
Kac haftaliksizniz. Sqglikla kucaginiza alin. Diger cocuga kim bakacak . Hastanede kac gun kaliniyor. Benimde az kaldi bunlar aklımdan cikmiyor
Rabbim sağlıklı dünyaya getirmeyi nasıp etsin inşallah canım sizin normal doğumuydu yoksa belirti yok diye mi sezeryana aldılar
Hiç bir belirtim yok açılma su gelmesi vb o bebeğin eşi de kireclenmis o yüzden bekleyemediler sezeryana alıyorlar saate 3.30 da inşallah aksilik oldu saat ertelendi . Bu arada Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Su açılma ve nişan gelmedi dimi canım rica ederim canım senden de Allah razı olsun
Darısı bize inşallah sağlıkla kucağına almak ve tez zamanda evine dönmek nasip olsun. Rabbim can acısını hissettirmesin inşallah tüm hamişlere kolay gebelik diliyorum 🩷
Amin inşallah cümlemizin inşallah