Perşembe günü doğuma gidiyorum

1 Ağustos ta sezeryan doğumum olcak inşallah dualarinizi bekliyorum kizlar​:palms_up_together:

6 Beğeni

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah​:heart: darısı bize biran önce o mis kokusunu duymak için bekliyorum :face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

Dualarım seninle birlikte :palms_up_together:t2: canım güzel bir doğum geçirirsin inşallah

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun :palms_up_together:t2: sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bize​:revolving_hearts:

Amin sagol canım inşallah sende hayıriısıyla kucagına alırsın yavrunu,:palms_up_together::cherry_blossom:

1 Beğeni

Amin inşallah sagol canım​:palms_up_together::cherry_blossom:

1 Beğeni

Sağlıkla al inşallah kucağına. Benim de 31 temmuzda sezeryan inşallah güzel geçer :pray::hibiscus:

2 Beğeni

İnşallah canım sagol sanada hayırlı dogumlar olsun,:palms_up_together:

1 Beğeni

Allah razı olsun :hibiscus::pray:

1 Beğeni

Benimde 1 Ağustos uygulamaya göre 1 Ağustos ama hala bir belirti yok ne gelen var ne giden bebek gelmek istemiyor :joy:39+6 haftalık oldum ama yok ses seda sizinki sezeryan mi​:roll_eyes:

1 Beğeni

Evet canım sezeryan ikinci dogumum sanada hayırlı saglıklı dogum dilerim,:palms_up_together:

1 Beğeni

Amin inşallah teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun :palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi sizde sağlıklı bir şekilde çıkın doğumdan :cherry_blossom:

Ben de 40+1 im belirti yok . Bugün sezeryana giriyorum inşallah 2 de

1 Beğeni

Kac haftaliksizniz. Sqglikla kucaginiza alin. Diger cocuga kim bakacak . Hastanede kac gun kaliniyor. Benimde az kaldi bunlar aklımdan cikmiyor

Rabbim sağlıklı dünyaya getirmeyi nasıp etsin inşallah canım :palms_up_together::heart: sizin normal doğumuydu yoksa belirti yok diye mi sezeryana aldılar​:roll_eyes:

1 Beğeni

Hiç bir belirtim yok açılma su gelmesi vb o bebeğin eşi de kireclenmis o yüzden bekleyemediler sezeryana alıyorlar saate 3.30 da inşallah aksilik oldu saat ertelendi . Bu arada Allah razı olsun çok teşekkür ederim :hibiscus::heartpulse:

1 Beğeni

Su açılma ve nişan gelmedi dimi canım rica ederim canım senden de Allah razı olsun :heart:

Darısı bize inşallah :sob: sağlıkla kucağına almak ve tez zamanda evine dönmek nasip olsun. Rabbim can acısını hissettirmesin inşallah tüm hamişlere kolay gebelik diliyorum 🩷

1 Beğeni

Amin inşallah cümlemizin inşallah :palms_up_together::heart: