Perinatoloji

Kizlar detaylı ultrason için ayreten perinatolojiden randevumu almamış gerekiyor yoksa kadın doğum doktoruna gidip detaylı ultrasona direk yonlendiriyormu ben Nevşehir kadın doğum doktoruna gidiyorum doktorum deytayliya git dedi ama Nevşehir’de yok Kayseri’de varmiş nasıl olcak

Perinatoloji riskli doğum icin diye biliyorum

Kütahya’da da sadece iki dokdor var dedaylı ultrasona git dedi doktorum randevu almadan almıyorlar bide 5dk geç kalıncada almıyorlar yada sona bırakıyorlar bebegin organlarına gelişimine bakıyorlar ayda bir defa ben gidiyorum

Kayseri’de 2tane doktor varmiş zaten kaç gün önceden randevu aldiniz

Yok hayır gayet sağlıkli çok şükür doktorum gitmelisiniz dedi ben burdan kalın damarlarını görüyorum ince ayrintisini göremem dedi her gebeye 1kere gitmeyi öneriyorlar

Doktorunuzun size yeşil alan açması gerekiyor sonra randevu alıyorsunuz riskli gebelikle alakası yok organ taraması yaptırman İçin yönlendirmiştir canım

1 Beğeni

Aynen inşallah randevu bulabilirim :blush:

Her gün her saat başı kontrol edin mhrsden anca öyle buluyorsunuz

Perinatolojiden direkt randevu alınmıyor kadın doğumdan sevk ettirmen gerekiyor dedi doktorum

Ya öylemi özelemi.gittiniz devletemi

Özele gidiyorum ben mhrs den de bakarsanız perinatolojiye randevu alınmıyor önce kadın doğumdan sevk gerekiyor gibi bi yazı çıkıyo sevkten sonra nasıl oluyo onu bilmiyorum bende 2 nisana kadın doğuma randevu aldım bakalım nasıl olacak süreç

1 Beğeni

Benim tanidigimda özelden sizin gibi yapmış ama devletten o şekil olmuyor diyorlar doktorumda özellikle perinatolojiden randevu al demişti mhrsdeb baktım öyle bir bölüm var

Mhrs de perinatoloji diye bölüm var zaten yok demedim ama direkt randevu alınamıyor endokrinoloji gibi sevk gerektiriyormuş özel perinatolojiye direkt gidiliyormuş sanırm ben kadın doğuma özel kliniğe gidiyorum ama perinatolojiye eğitim araştırmada gideceğim özel başka bi ilde eşimin izin alma durumu olmadığı için mecbur hastaneye gideceğim

MHRS den talepte bulundugun zmn çıkıyor ben öyle yapmıştım öyle randevu çıktı bana

1 Beğeni

Evet bende öyle yaptım o şekilde alınıyor degilmi

Devletde ki doktora gidip muane ol ve detaylı ultrason girmedigini , seni yönlendirmesini iste sonrasında ultrason için randevu alanı farklı oluyor hastane içinde oraya git orada sana uygun bi tarihe randevu verirler benim bu şekilde olmuştu ilk muaneye gittiğim zamanlarda vermişlerdi 11 nisanda gireceğim inşallah iyi çıkar her şey :cherry_blossom::heartpulse:

Teşekkür ederim ama ben başka doktora gidiyorum gittiğim yerde detaylı yok o yüzden Kayseri’ye yönlendirdi baktım o bölümm için randevu var detaylı ultrasonda ki doktor bebeğimiz hakkında bilgi veriyormu tekrardan kadın doğum doktoruna gitmelimiyiz acaba

Bunu biliyorum ama, sevk yaptıktan sonra mhrs den randevu alabiliyor muyuz onu bilmiyorum perinatoloji ilde varmış biz ilçede oturuyorz inşallah dilediğim gibi gider randevu alabilirim hepimiz de güzel sonuçlar alalım sağlıkla kavuşalım cennet kokulularımıza​:heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni