Ben devamlı olarak gidiyorum çok memnunum
Teşekkür ederim ![]()
![]()
![]()
![]()
Allah güzel kalbinize göre versin herşeyi
bebiş ne zaman gelecek var mı bir hareketlilik![]()
Bende gideceğim inşallah ![]()
@Flz Çok Teşekkür ederim, Allah sizin de güzel kalbinize göre versin herşeyi umduğunuzdan daha güzel geçsin hayatınız ![]()
Bebiş sinyal veriyor ama henüz bir kıpırtı yok tam olarak ![]()
Rica ederim canım bizde dna yapmadık açıkçası onun yerine 2li yaptım çok şükür temiz çıktı hoca dediki 2 li iyi gelmes ise yaptırmanızı tavsiye ederim o yüzden gerek kalmadı
@NURAN hepimiz için inşallah ![]()
![]()
![]()
gelecek minik prenses hayırlısı ile Allah hep öyle güzel heyecanlar nasip etsin ![]()
Benim 2li testte sadece yaş faktörü den riskli göründü onun dışında herşey yolunda inşallah ![]()
perinatoloji ye de gideceğim detaylıca bakılsın ![]()
Git git her detayına bakıyor bn her gidişte yapıyor doktor
Canim 33 yaşındayim bana da yastan dolayi riskli dediler hatta sıvı alalim dediler ben istemedim ayrintili da zaten hersey belli oluyor şükür bebegim cok saglikli ikili test düşük risk ciktiysa zaten sorun yoktur eminim saglikli bi minik prenses geliyor sana ![]()
![]()
İnşallah canım inşallah bebem sağlıklı olur
senin adına da çok sevindim minik kuşun sağlıklı olmasına çok sevindim ![]()
![]()
![]()
. Dünya kadınlar kız çocukları için çok zor bir yer Allah ömür verirde inşallah çocuğumu hep koruyup yanında olurum inşallah ![]()
![]()
![]()
Gunaydin kizlar bugun dr 3 lu tarama sonucunun riskli olduğunu soyledi detayli icin tip a yonlendirdi sizce gerçekten risk var midir bide ben tipa değil özelde yaptirmak istiyorum bu islemi
Benimde doktorum 3 lu tarama yaparken kafatasında 3 tane kist gördü riskli olarak perinotolojiye yönlendirdi gittiğimde evet var ama 3 tane değil birden fazla kist olduğunu minik minik olduğunu ve 25 26 hftalikken kaybolabilecegini söylediler inşallah sağlıkla kucağına alırım ![]()
![]()