Perinatoloji Önerisi

Etlik şehir Hastanesi’ne perinatoloji Önerisi istiyorum arkadaşlar, cuma günü gittiğim kadın doğum doktoru tekrarlayan düşüklerim için perinatoloji ye yönlendirdi ve orada ilgili, bilgili bir doktora gözükmek istiyorum. Gidip de memnun kalan var mı acaba?

@ankara-anneleri öneriniz var mı?

Sende biliyorsundur ki gittiğin doktorlar sürekli değişiyor sadece doktora muayene olabilsek keşke ama maalesef öyle değil. Bende etlik de perinatolojide takipliyim haftada 2 kere gidiyorum ama sabit dr yok kim denk gelirse ama erkek doktorlar kadın doktorlardan daha ilgili ve telkin edici rahatlatıcı bir şekilde yaklaşıyorlar

Kadın Doğumda öyle bı durum yaşamadım canım 1 senedir kime gittiysem ona muayene oldum. Perinatolojide de mutlaka bir doktor vardır yerinde duran :smiling_face:

Valla bana mi oyle denk geldi hep bilmiyorum dedigim gibi haftada 2 gün gidiyorum p. Tesi cuma günleri p. Tesi muayene oldugum dr yerine cuma günü başka dr oluyor bilemedim yani

Olabilir, ben Kürşad ve deniz doktora gidiyordum hepte onlara muayene oldum. Şans demek ki bazen denk geliyor böyle.