Perinatoloji bölümü

İstanbul hangi devlet hastanesinde perinatoloji bölümde randevu buldunuz ayrıntılı ultrasonda yaptırdınız mı?

4 Beğeni

@istanbul-anneleri Help please

3 Beğeni

Bakırköy Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi yapıyor Çam sakura Cerrahpaşa tıp fakültesi

2 Beğeni

Hamidiye etfal çayırbaşı yerleşkeside yapıyor

2 Beğeni

Canım merhaba, öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Devlet hastanesinde randevu bulmuştum ama özel klinikte yaptırdım.

Zeynep kamil hastanesinden detaylı ultrason için randevu almıştım. Ama orada yaptırmadım :smiling_face:

1 Beğeni

Ben Göztepe Eğitim Araştırma da yaptırmıştım ama doktorun adını hatırlamıyorum çok da güzel ilgilendi ama adını bulursam yazarım bu arada Anadolu yakası mı Avrupa da mısınız?

Farketmez benim için istanbulun heryerine gidebilirim ben beylikduzunde oturuyorum esenlerde çalışıyorum benim icin önemli olsn detaylı ultrason yapan bir hastaneye gitmem

3 Beğeni

Cerrahpaşa özel tıp merkezi de yapıyor benim komşum yaptırmış çok memnun 850 TL yanlış hatırlamıyorsam ücreti

3 Beğeni

Bende memnunum gayet güzel ilgilendi doktor tavsiye ederim

1 Beğeni

Gittiğiniz hastanede randevu var mı bakacağım

2 Beğeni

Esenyurt yeni hayatta yaptırdım geçen gün ve gerçekten çok detaylı oldu​:joy: ücret olarak ta 2bin odedim

1 Beğeni

Canım ek olarak , randevuyu detaylı ultrason için mhrs den almaya çalışma hemen biter. Ben zeynep kamile randevuyu telefonda almıştım. Ve tam 10.00 da randevu açılıp 10:02 geçen falan biter. 182’ yi arıyacak randevu alabilrsin.

Bende Şişli Hamidiye Etfal Çayırbaşı hastanesine perinatoloji bölümü için almak istediğimde her hangi bir takibim olmadığı için alamamıştım.

1 Beğeni