Kizlar selam 5. Haftalik hamileyim pendik medipol hastahanesine gidip memnun olan varmi ? Ve onerebileceniz doktorlar kimler ?
Ben memnunum genel olarak , Aytakin hanim ve saadet hanımdan çoğu kişi memnun.
Canım merhabalar, muayne ücreti ne kadar peki
950 cnmm
Merhabalar bende Aytakin hocaya gidiyorum
Ne güzel, kac haftalik hamileliginiz, ben 32. Haftadayim
Bende 27.haftamdayım
Merhabalar ben 6 haftalık gebeyim medipol Pendik’te mine hocaya gidiyorum ama doktorumu değiştirmek istiyorum şuan için nergiz hocadan randevu aldım ama daha yüzyüze görüşmedim giden arkadaşlar var mıdır?
Merhaba doğumunuzu da aynı hastanede ve aynı doktorla mı yaptınız? Memnun kaldınız mı acaba normal doğum mu yapmıştınız?
Aytakin hocanın ismini çok duydum memnunmusunuz. Herhangi bir tehlikeye vs olmadığı müddetçe normal doğum yaptıracak doktor arayışı içindeyim de
Ben henüz 1 kere muayene oldum Aytekin hanıma, gayet ilgiliydi ben memnun kaldım. 32 haftalıkken gitmiştim, normal doğuma engel bir durumum olmadığını yapabileceğimi söyledi şimdilik. Hatta ben kartal lütfi kırdarda klinik araştırmaya katıldım o araştırma için de bazı egzersizler yaptım normal doğuma faydalı olacak egzersizler, bunu Aytekin hanıma söylediğimde çok iyi yapmışsın dedi. Normal doğumu destekliyor gibi geldi bana inşallah değişmez. Aytekin hanımla ilgili yorumlar da hep iyiydi onunla devam edeceğim ben de.
Ben hala devam ediyorum 30 haftami doldurdum kesinlikle aytakin hanim diyebilirim cok memnunum
kızlar iyi akşamlar, aytakin hanım aralıkta doğum iznine ayrılacak, medipol pendikte başka doğal doğumcu doktor biliyor musunuz?
Merhaba nergiz kılıça gidiyorum 34 hafta olduk
Doğum ücretini konuştunuz mu ,bende Medipol megaya gidiyorum karşıda ücret nedir acaba
saadet hanımla devam ediyorum ben, normal doğum 20 bin gibi bir şeydi, suda doğum 34, sezaryen 25 civarıydı sanki. yeni yılda zam gelir tabi
Çok iyi bence sizin de Aralık’ta galiba doğum değil mi ,bu fiyattan olur …bende konuşayım bu hafta ne kadarmış
yok hayır benimkine daha çok var