Pendik kadın doğum doktoru öneren varmı

Merhaba arkadaşlar 4. Ayım bitmek üzere ama hala içime sinen bi doktor bulamadım. İstanbul Pendik veya tuzla da önerdiğiniz doktor varmıdır acaba

Devlet hastanesi mi yoksa özelde mi arıyorsunuz?

@Ozlemaksncck merhaba aramıza hoş geldiniz :hugs::bouquet:

Pendik bölge hastanesi Zeyno Merve diye bi doktor vardı gittiğim o doktor çok iyi. Bide Kurtköy Emsey hastanesindeki doktorları öneriyorlar.

Pendik çamçeşme cihan polikinligi doktor Cüneyt bey

Duydum ama hiç gitmedim siz tecrübe ettiniz mi gittiniz mi

Bende medipole gittim ama maalesef memnun kalmadım doktorun verdiği ilaçlar yan etki yaptı ve kendisine ulaşamadım şuanda emseyden randevu aldım bakalım inşallah memnun kalırım

Çok teşekkür ederim Hoşbuldum nasılsınız

1 Beğeni

Orayı da öneriyorlar canım gorumcemde orda doğum yapmış doktorları için iyi diyorlar

Özele gidiyorum kontrollerime ama medipolden memnun kalmadım şimdi emsey den randevu aldım umarım memnun kalırım doktor bulmak ne kadar zormuş hiç biri içime sinmiyor :upside_down_face:

Medipol de hangi doktora gittiniz acaba bende 5 haftalik hamileyim pendik medipole gitmeyi dusunuyodum

Emsey Hilal Karahan cok tatlı dilli ilgili bir dr​:+1:

1 Beğeni

Emine ünlüye gittim Füsun Mine’ye gittim bu ikisinden elektrik alamadım içimize sinmedi eşimle. En son Canan acar demire gittim bu uzman öğretim görevlisiydi muayene ücreti diğer doktorlara göre bi tık fazlaydı ama doktoru beğendik onla devam etmeyi düşünüyodum fakat verdiği ilaçlar yan etki yaptı ve kendisine ulaşamadım hastaneyi aradığımda da ilgilenilmedi

1 Beğeni