Aynen oyle ne yıyıp ne yemeyecegımızın farkında olan insanlarız bu kadar ustune dusmesem zaten lısterıa bakterısınden bıle haberım olmazdı burda ınsanların negatıf hıkayelerını okumak ıcın bu soruyu sormadım guzel yaklasımınız ıcın cok cok tesekkur ederım kasık agrınızı kafanıza takmayın benım hamılelıgın basındwn berı agrım var hıc gecmıyor doktor olabılcegnı soyluyor kanama olmadıgı surece sorun yok merak etmeyın dusuk tehlıkesı gecırmıs bırısı olarak bunu soyluyorum ıcınız rahat olsun
Maalesef cevabin size değil, " aman ye, ne olacak" yaklaşımına olduğunu anlayamamissiniz. Keske beklediğiniz hassasiyeti en azindan cevap aldiginiz uslupta iletecek nezakette olsaydınız. Ha ayrica acik bir platformda soru soruyorsaniz, - saygi cercevesi dahilinde- hosunuza gitmeyen cevaplar almayı da goze aliyorsunuz demektir.
Gayet nezaketle donus yaptıgımı dusunuyorum bu platformda soru soruyorsam ıcımı rahatlatmak ıcın soruyorum ‘aman ye nolcak’ rahatlıgında olan insanlara yazdıgınız yazılarla tabıkı aynı fıkırdeyım fakat buraya zamanımı ayırıp bısey yazmıssam gerçekten gergın oldugum ıcın yazmısımdır tesekkur ederım
Tamam en bilgili, en mükemmel, en iyi hamile sizsiniz. Hepimizden daha ustunsunuz. Bizler beynelminel yaşayıp gidiyoruz işte. Mazur görün bizi.
Ben teşekkür ederim her zaman iyi düşünün iyi olsun. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah bende çok teşekkür ederim kasık ağrılarım bugün geçti çok şükür. Kanamam vs hiç olmadı şükür rahatım. Sizde beni rahatlattınız sağolun
Sizden sonra bugunde benım sıddetlı kasık agrım oldu yerımden kalkamadım dustu dusuyor heralde dedım yarım saat surdu gectı saglıkla kucagımıza almamız dılegımle
Teşekkür ederim
Oluyor ara ara bunlar ya. Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin. Bende dün aşı oldum 2 gündür yerimden kalkamıyorum
Amın ınsallah canım sagolasın ıstersen takıplesebılırız sosyal medyadan
Tabi çok isterim takipleşelim
4eeedaa ekleyebılırsın
İstek attım